Sider

søndag den 17. juni 2012

Endnu en 50´er kjole...


...er det blevet til! Det flotte stof havde jeg med hjem fra min tur til Paris i foråret. I Montmartre, lige ved Sacre Coeur, er der masser af stofbutikker med kæmpe udvalg. Dette stof er købt i en af de butikker, hvor alt stof er klippet i pakker à 3 meter. Så der er ikke kø for at få betjening og prisen er meget rimelig. 3 meter af dette stof koster 10 €. Desværre sender de ikke til udlandet.
Her er hvad jeg fik ud af mit 10€ stof. Hvad synes du?


20 kommentarer:

 1. WOWWWW! Hvor flot Viola. Nu er du da også total sommerklar! Jeg har også købt et fint kjole mønster, der ligger og venter på mig... men jeg kan ikke rigtig komme i gang. Er jo mest vant til at sy børnetøj, så det virker som et stort projekt med kjoler. Men når jeg så ser, hvor fint et resultat man kan få, får jeg helt lyst til at komme i gang :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. det er faktisk ikke et kæmpe arbejde. Det er bare mere stof, men ikke tilsvarende mere arbejde. Jeg tænker tit over, at jeg bruger rigtig meget tid på børnetøjet. Det er jo de samme arbejdsgange. Jeg tror bare, at du skal tage skridtet og i gan, så er jeg sikker på, at du får blod på tanden. Jeg er rigtig glad for at veksle mellem tøj til mig selv og børnetøj. I nogle perioder har jeg mest lyst til at sy børnetøj, men pludselig bliver jeg træt af det, og så vokser min egen garderobe :-)

   Slet
 2. Smuk smuk kjole. Jeg er vild med stoffet og de klare farver. Meget misundelig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vibeke. Jeg er også vild med stoffet, og jeg ærger mig over, at jeg ikke købte en pakke ekstra, for jeg har brugt rub og stub på denne kjole.
   Kh Viola

   Slet
 3. Hvor ER den bare smuk! Jeg er vild med både stof og mønster - og ja, model! ;-) Din bog er ankommet til mig, og den er bare super super skøn - glæder mig meget til at komme i gang med den. God kamp - hvis du altså skal se den:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Anna! ja det er fantastisk bog. Sproget er så sjovt, når det læses i vores tid. Den kommer til at bo rigtig godt hjemme hos dig :-)

   Slet
 4. Tak for turen rundt herinde, det er første gang jeg har været forbi, men aldeles ikke sidste gang. For sikke da nogle helt fantastiske kjoler - lige mig!

  Maiken

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen Maiken! Tak for de søde ord!

   Slet
 5. Skide flot Viola!!!
  Jeg har lige prøvet at stå model foran kameraet FUUUCK det gik ikke godt, det ser så dejlig naturligt ud som du står der med sving i skørtet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe, jeg kan afsløre at jeg har slettet et billede eller to fra fotoseancen :-)

   Slet
 6. Hvor ser du bare sød ud!
  Smuk smuk kjole og ikke mindst farver!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Junette. Jeg bliver vist også mere mild, når jeg har kjolen på :-)

   Slet
 7. Jeg synes at den forretning skulle tage sig sammen til at sende til DK!!!

  Fasntastisk smuk og klædelig kjole!

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er så enig, og jeg har skrevet til dem! Men uden held indtil videre. Jeg må vist snart til Paris igen, og jeg tror at min mand er nem at lokke med på kæresteferie.

   Slet
 8. endnu en fin sag fra dine hænder!:-) - skal du med mig til blogtræf i kolding i oktober?? det ville ihvertfald gøre min køretur en hel del hyggeligere(fedte fedte fedte);-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marlene. tak skal du have :-) Blogtræf i Kolding?? Det kender jeg ikke noget til! Hvem afholder mon det? og hvornår er det? Det lyder spændende og det kunne da godt være noget for mig :-)

   Slet
 9. Hvor både den og du super smukke. Det er da bare så fantastisk det stof:-)

  SvarSlet
 10. Jeg er vildt imponeret - hvor er den kjole bare skøn! Og som den klær dig!

  SvarSlet