Sider

tirsdag den 30. november 2010

Fantastisk workshop hos Marapytta

Det har været en helt FANTASTISK weekend workshop hos Line (Marapytta). Det summede af kreativitet. Begge dage var der en helt fantastisk stemning :-) Line er den sødeste lærer og hun har masser af fif og fiduser, som hun delte med os :-) De andre kursister var så utrolig søde, og alle var hjælpsomme og meget åbne.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg tilbringer en weekend i Lines kælder :-)
Hvad fik jeg så lavet? Jeg ville fra start ikke sætte mig fast på for meget, for jeg ville jo gerne være åben over for gode idéer. Det jeg vidste, at jeg ville lave var en forårsjakke til Olivia. Den blev jeg færdig med, og jeg er så godt tilfreds, og det er Olvia også :-) Jakken er foeret med et lag Thinsulate + almindelig foerstof (bomuld).
Da jeg var færdig med jakken vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle give mig i kast med. Line foreslog, at jeg skulle lave en taske, fordi jeg gerne ville lære at quilte. Det var en GOD idé. Det er sjovt at quilte :-) Som I kn se blev jeg ikke færdig med tasken, men ligeså snart jeg får lavet den færdig, så lægger jeg billederne ind. Men indtil videre er jeg rigtig godt tilfreds med resultatet.4 kommentarer:

 1. Kære Linda
  Mange tak for sidst, det var en rigtig dejlig weekend, og du bidrog i den grad med god og hyggelig stemning. Jakken er så fin på.. Jeg drømmer allerede om endnu en workshop i Lines kælder, for hun er bare den dygtigste og sødeste lærer.
  Kh. Mette

  SvarSlet
 2. Kære Mette, tak skal du have og i lige måde :-)Vi må lige finde ud af noget syning i det nye år. Og jeg er frisk på endnu en weekend i kælderen, og hvis du også kommer med, så er det toppen. Kh. Linda

  SvarSlet
 3. Kære Linda,

  hvor er den bare flot! Og taske også, RIGTIG lækker. Jeg er så heldig at skulle til sykursus hos Line de første 3 onsdage her i dec, og planen er at sy så mange julegaver som muligt! Måske også en taske?? Fin blog du har. :)

  SvarSlet
 4. Hej Hadlas, tak for din besked :-) Hvor er du bare heldig, at du skal på sykursus hos Line! Jeg synes, at tasken var sjov at sy, så det kan jeg varmt anbefale dig. Julegaver lyder som en god idé. jeg glæder mig til at se, hvad du får lavet :-)

  SvarSlet