Sider

onsdag den 11. maj 2011

Jeg har fået et klarsyn...

eller et klart syn :-) Jeg har aldrig brugt briller, men det hele blev pludselig lidt sløret, så øjenene skulle tjekkes, og jeg fik at vide at jeg skulle have briller. Nu har jeg vænnet mig lidt til dem, og hvor er det rart at kunne se :-)
Nu skal I også se min nye kjole. Jeg har syet kjolen i et blødt, lidt tykt vævet stof. Der er læg fortil, og det virker fint på denne model, selvom jeg normalt ikke er til det. Bæltet er en fin detalje, der lige sætter prikken over i´et. Bæltet var meget simpelt at lave - det består af et satin bånd med et mindre satin bånd rundt om midten, hvorved der bliver dannet en sløjfe. Jeg synes kjolen er ret graciøs. Hvad synes I?

2 kommentarer:

  1. Flot flot kjole - jeg er ret misundelig på, hvor godt du kan bærer sådanne kjoler! (Hmmm - det betyder vel egentligt bare at jeg må noget mere i fitnesscentret og spise lidt mere af det jeg ikke kan li' ;) )
    Dine briller klæder dig - og så har du endnu et accessory du kan lege med! Heldige dig!!!

    SvarSlet
  2. Flot flot flot - både kjolen og de nye briller. Jeg er faktiske lidt misundelig. Briller! Så har du endnu et accessory du kan style med. Jeg ved godt, at det kan man også selv om man ikke bruger briller - men der er nu noget sært ved at gå med vinduesglas på næsen, bare for at øge lækkerheds-faktore ;)

    SvarSlet