Sider

søndag den 18. september 2011

Buksefabrikken

Så skal der saftsuseme laves bukser!! Med tre unger i husstanden, der vokser, så skal der laves bukser, hvis ikke de skal rende med numsen bar :-)
Her er endnu en færdig model af Sailboat pants fra Oliver+S. Jeg har syet dem i str. 4 år og de var egentlig lavet til Olivia, men hun bliver 5 i næste måned, så jeg havde fejlbedømt størrelsen - de var ALT for små til hende. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget - så blev det til et par ekstra til Flora.
Jeg har klippet stof til 4 par bukser mere, blandt andet et nyt endnu uafprøvet buksemønster. Det er vildt nørdet, men ih hvor jeg glæder mig :-)

4 kommentarer:

 1. Skal virkelig have købt det mønster, syntes de er så fantastiske :)

  SvarSlet
 2. Jeg synes ikke det er nørdet - men hov, jeg er vist selv en nørd, når det kommer til den slags sysler;-) Jeg er også i gang med bukseproduktionen - heldigvis har jeg kun et stk barn, så det hjælper da lidt på det - men ja, man skal sy hurtigt for at følge med vokseværket:-)

  Super skønne bukser, forresten!

  KH
  Anna

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Jeg har længe savlet over dette mønster, og nu er jeg overbevist :-)

  Kram,
  Trine

  SvarSlet
 4. De er virkelig lækre de bukser du syer. Jeg ville ønske jeg var modig nok til at kaste mig ud i andre andre slags bukser end dem med elastik foroven.
  Kh
  Monika

  SvarSlet