Sider

fredag den 9. december 2011

Ballonbukser - nu med balloner og et tip.

Åhhh det er rart at være tilbage på bloggen efter en hel uges sygdom. Vi har alle 5 været syge efter 2 dage i Lalandia!! Øv siger jeg bare :-(

Nå men indlægget skulle jo handle om noget helt andet. Jeg har lavet nye bukser til vores lille fyr, der skyder i vejret. Han ser lidt misfornøjet ud, for jeg var så kluntet, at jeg kom til at slå ham i hovedet, da jeg skulle hive bukserne op. Trøst, kys og kram og så kom dette billede i kassen. Undskyld Louis!

Stoffet er det lækreste bløde velour, som jeg fik fat på for et stykke tid siden, da jeg gjorde et kup og købte en masse stof fra en nedlagt butik.
Jeg har applikeret balloner på. Og nu kommer tippet. Jeg har for første gang brugt en applikations trykfod til at applikere, og hold nu op, hvor gør det bare arbejdet meget nemmere!
PS, der er noget fnuller på bukserne, som jeg har fjernet nu, men som jeg først så EFTER jeg havde taget billedet :-)


5 kommentarer:

 1. Øv at være syg - og så hele banden på én gang? Dobbelt æv!

  Bukserne er godt nok blevet fine! Jeg skal altså også igang med det der applikation. Jeg har aldrig fået det praktiseret, men idéerne - dé er der skam!

  Hav en herlig dag!

  SvarSlet
 2. De er super lækre...godt tip med en applikations trykfod - det skal jeg i hvert fald prøve!!

  SvarSlet
 3. Åhh den sygdom altså.
  Men bukserne er hvertfald fine!

  SvarSlet
 4. Camille: du kan godt glæde dig til at føre dine idéer med applikation ud i livet. Og jeg glæder mig til at se det.

  Strikkestine: Jeg fik to slags trykfødder til applikation med, da jeg købte min symaskine. Den jeg har brugt her er i metal (den i plastik har jeg endnu ikke brugt. Held og ykke med det :-)

  Mini ministeren: Taaak

  SvarSlet
 5. Flotte bukser!!! Og tak for tippet med trykfoden. Det må prøves :-)

  SvarSlet