Sider

lørdag den 14. januar 2012

Nye labels fra Hong Kong


 
   december faldt jeg over dette indlæg hos Christina/Rappedikke. Hun havde fået lavet de lækreste labels efter eget design. Etiketterne er lavet i Hong Kong og prisen er mere end rimelig, og kvaliteten er i orden.
Da jeg alligevel snart skulle have flere labels, så tænkte jeg, at jeg ville bestille fra samme sted - og det har jeg ikke fortrudt. Jeg kopierede headeren fra min blog og sendte til dem, og voila, nu har jeg retro-couture labels.
Er de ikke bare blevet flotte? Måske skulle du tjekke andre label designs. Du kan finde deres butik på Etsy

6 kommentarer:

 1. Ej hvor er de fine.
  Pu ha kiggede lige på linket, men allerede der blev jeg forvirret.
  Mit engelsk er bestemt ikke godt, når det kommer til sådan noget.

  SvarSlet
 2. jeg synes også det er en lidt forvirrende butik! Hvilke valgte du og hvor meget kostede de alt i alt med porto og det hele? Hvor lang tid gik der, før du fik dem?

  De er super fine, det kunne jeg også godt overveje, hvis jeg da kan finde ud af siden...

  SvarSlet
 3. Ja, de er da bare blevet super fine. Måske jeg skulle overveje at få lavet mine der, næste gang jeg skal have lavet en stak. Hvad kostede det dig?

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 4. Tak for jeres kommentarer! Dejligt med feedback, og lækkert at I også synes om dem.
  Jeg betalte 85 dollars, som svarer til 511 kr for 600 labels incl fragt, og det blev sendt anbefalet. På disse labels, som jeg har købt kan man frit designe og også have andet end tekst. Jeg har f.eks et hjerte.
  Der er ikke noget med at etiketterne skal bukkes om og stryges inden brug. De ligger enkeltvis og skal ikke klippes ud.
  Jeg linker lige til siden med de 600 etiketer: http://www.etsy.com/listing/53137767/600-custom-artwork-woven-clothing-labels
  Jeg valgte at tage 600 labels, for det kunne ikke rigtig betale sig at tage 300. 300 stk af samme label koster 420 kroner.
  Det er lidt forvirrende at handle derind, MEN det kan altså sagten lade sig gøre. I går ind og bestiller og betaler. Og så bliver I kontaktet, inden for 48 timer tror jeg. Så sender man det som skal på ens label. Så er der en, som er meget god til engelsk der skriver tilbage med et layout af et label. Hvis man ikke er tilfreds, så kan man sagtens få det ændret. Jeg ville f.eks gerne ændre lidt på størrelsen. I kan trygt bestille der. Der gik ca 3 uger fra jeg bestilte til jeg modtog dem med posten og der har endda været helligdage ind i mellem og jeg skrev lidt frem og tilbage med hende damen.

  SvarSlet
 5. Ved du om man kan få det med stryge side?

  SvarSlet
 6. Nej jeg har søgt, men det har de ikke, så vidt jeg kunne se. MEN på etsy kan du skrive iron-on labels og så skal du bare se. Der er lækre sager!

  SvarSlet