Sider

mandag den 13. februar 2012

Syskolen part 2


Her er mit andet resultat fra mit sykursus. Jeg har syet et par børnebukser, men det nye er, at de er med snydegylp og lommeposer. Desuden har bukserne også sadleback (de to stykker, der et sat på bagsiden lige under linningen).
Jeg synes, at de nye detaljer som jeg har lært er ret lækre. Jeg havde brug for at lære nogle variationsmuligheder inden for bukser, og derfor skal jeg sy flere bukser på kurset.
Jeg kan mærke, at jeg trænger til at lære noget nyt!! Nu kan jeg mærke at min lyst til at sy og lave nye ting har fået et boost. Kender du det, at hænge fast i det samme og have brug for at der skal ske noget nyt? Hvordan skubber du til dig selv?

4 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine.
  Jeg har selv haft en død periode, hvor jeg havde lyst til at sy, men ikke gad det samme igen og igen.
  Nu har jeg fundet lysten til at prøve noget nyt af og glæder mig til at få tid denne uge :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor er du god!! Ih gad godt på syskole men så vidt jeg ved er der ikke nogen steder på Bornholm der afholder sådan noget :-(

  SvarSlet
 3. Jeg bor ved Svendborg, så jeg går på et helt almindeligt FOF kursus, og det er rigtig fint. Har I ikke aftenskole på Bornholm?
  Ja det er kedeligt at sy det samme igen og igen. Det bliver lidt fabriks agtigt.
  Kh viola

  SvarSlet
 4. Jo det har vi, men de har ikke meget at byde på herovre desværre, men skal da lige se efter næste gang de sender blad ud om de skulle have lavet et, kunne virkelig være dejligt med en hjælpende hånd når man sidder med arbejdet, synes det er svært nogen gange at finde ud af hvordan man feks får kantebåndet pænt osv :-)

  SvarSlet