Sider

onsdag den 25. april 2012

Cigaretbukser


Ja det har ikke noget med cigaretter at gøre, men derimod med snittet. Den smalle facon synes jeg er rigtig god til en Olivia på 5 1/2 år. Og så længe bukserne ikke strammer eller er "hårdt" i stoffet eller ligner drengebukser, så er hun rimelig nem at gøre tilfreds.....endnu.
Der har været stille her på bloggen, for jeg har været syg med ondt i hovedet og hvad der dertil hører. Det er er derfor ikke blevet til kreative ting og sager.

9 kommentarer:

 1. De er rigtig fine til hende. blomster stoffet er så fint og frisk. Jo større børnene bliver, jo mere "kræsne" bliver de, de slyngler :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak, de må madammer ved hvad de vil ha! Og det er ikke altid det samme som mor vil have! Men det må vi vel bide i os :-)

   Slet
 2. Hvor er de fine. Kan godt lide snittet og især det blomstrede stof.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja det blomstrende stof er helt vidunderligt. Det er købt hos malika-rosa og er et japansk stof, men desværre meget dyrt. Heldigvis går der ikke meget stof til lommer og applikationer.

   Slet
 3. Seje! Må man spørge, hvilket mønster du har brugt? Min Liva er også gået ind i den seje periode med både bukser (!!!!), hættetrøjer og shorts. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria, jeg blev lige lidt forvirret, for hvem var nu det.? Flot nyt billede!
   Selvfølgelig må du spørge og jeg deler gerne :-) mønstret er fransk, men lad dig ikke skræmme af det. Mærket hedder citronille, og de laver de mest vidunderlige mønstre. Buksemønstret hedder Helene, mener jeg. Jeg har også lavet bukserne med syede pressefolder, de ser også lidt smart ud synes jeg. Mønstrene er dog den dyre ende 10 euro.
   Kh viola

   Slet
  2. ha ha - ja, det er såmænd bare mig ;-) Og tak for info om mønster. Jeg må prøve at kigge efter Citronille ved lejlighed. Det er altid fedt at prøve nyt!

   Slet