Sider

fredag den 11. maj 2012

1 styk sommerkjole

Det er, hvad jeg har lavet til mig selv. Mønstret er et A-line mønster med raglan ærmer fra 1968. Den eneste mønstertilpasning jeg har lavet er i halsen, hvor jeg har forstørret halsåbningen. Jeg kan bedre lide, når det ikke sidder så tæt til i halsen.
Stoffet har jeg købt hjem fra USA for laaang tid siden. Der er lidt Yvonna fra Olsen Banden over printet. Så mangler jeg bare en stor solhat :-) Hunden på billedet er vores nye hund, som vi fik med hjem i søndags. Hun er 2 år gammel og SÅ dejlig :-)

12 kommentarer:

 1. Årh jeg er vild med den kjole. Den sidder rigtig godt på dig. Snittet er så fint :-)
  Jeg er igen misundelig :-)
  Hvor finder du de mønstre henne ?

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Vibeke :) Jeg køber de fleste af mine mønstre på Ebay.com. Som regel kommer de fra USA, men portoen er meget rimelig sammenlignet med post dk. Ebay er det billigste sted at købe mønstrene. Jeg søger på "vintage pattern" og min str, som er str 12 i vintagemønstre. Du kan også søge på 60´s vintage pattern eller hvilken tidsperiode, du er til.
   Bemærk der er kun 1 størrelse pr pakke.
   Kh Viola

   Slet
  2. Hmm... kan man mon tillade sig at spørge, hvilken str. du er i dk størrelse....? Jeg har indtil nu afholdt mig fra ebay mønstre, da jeg ikke har fundet ud af, hvad eks.vis. str. 12 svarer til...? Du har syet imponerende mange fine ting.
   Mvh Sofie

   Slet
  3. Hej igen Viola
   Mange tak for dit svar og tips. Jeg må prøve at udforske det der ebay ;-)

   Slet
 2. Kjole er så lækker.. Håber jeg kan nå at sy en i morgen inden turen går til lufthaven søndag mod ferie..
  Og hunde, alt alt for lækker.. Det er en skøn race, med sådan et godt sind!

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig god ferie!, ja det er en rigtig skøn familiehund

   Slet
 3. Lækker kjole og lækkert stof! Synes det er så fedt, at du kaster dig ud i så mange flotte stoffer og farver til dine kjoler. Jeg er så "kedelig" når det kommer til tøj til mig selv og går utrolig meget i sort. Men jeg må se, om jeg ikke kan lære lidt af dig og få nogle farver ind! God weekend :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe før var jeg også mest til klassiske farver og det stille og rolige. Men altså farver gør noget ved en, gør en glad :-) jeg synes nu ikke, at du virker kedelig.
   Kh viola

   Slet
 4. Hej Sophie.
  Ja det kan du tro du må. Jeg er en str. 38 for oven og en 40 forneden. Men når det er kjoler, så gør det ikke så meget. Så en str 12 passer godt i kjoler til mig.
  Kh viola

  SvarSlet
 5. Den er da bare for flot. Jeg er også vild med A-line kjoler.

  SvarSlet