Sider

mandag den 4. juni 2012

Kom indenfor! Hus til salg

Jeg har ikke lavet noget kreativt af nogen art, for den har været helt galt med øjnene. Var til læge og fik konstateret, at det er en inflammatorisk tilstand i øjet. Ikke en øjenbetændelse. Nej det her har drænet mig fuldstændig for energi og jeg er hævet i den ene halvdel af mit hoved, øv øv. Nu har jeg skiftet læge, for de vil ikke tage de nødvendige undersøgelser....i fredags fik jeg at vide, at jeg skulle gå hjem og lade medicinen til øjenbetændelse virke...det gjorde det ikke, for der var noget andet galt!!!
Nå men kom inden for i mit hjem på Sydfyn ved Svendborg. Det står til salg. Det har det gjort i over 3 år, men vi har haft en pause fra hussalg, så nu prøver vi igen. Vi er gået gevaldigt ned i pris, så vi håber på et snarligt salg :-) Huset kan også benyttes som fritidsbolig, dog en stor bolig på 211 km2.
Se evt mere hos mægleren

Huset set fra haven
Stuen på 1. sal med kig til vand og Langeland


 Køkkenet
 Stuen i stueetagen
 Børneværelse

10 kommentarer:

 1. Eiii hvor træls med dit øje. Der er næsten ikke noget værre end at have ondt i øjnene - eller tænderne - for så er éns hoved ganske enkelt ukampdygtigt. Håber snart det går over. Og så held og lykke med hussalget. Det er da et virkelig skønt hus, I har, så der må der være en køber. Skal I flytte til noget større eller til et andet sted mon? KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria. Tak skal du have. Jeg håber også snart at det går over.
   Ja vi har et rigtig dejligt hus, men vi vil gerne helt ind til Svendborg og bo. For 3 1/2 år siden ville vi tilbage til Kbh, men for godt og vel 1/2 år siden droppede vi den ide, for så skal vi også ud og finde 2 nye Jobs, nye institutioner og skole. Så nu er kbh droppet og vi skal også sælge vores kolonihave i Rødovre, men det bliver nok ikke lige så svært som huset.
   Kh viola

   Slet
  2. Nårh derfor. Svendborg er nu også en dejlig by. Og hvis vi skulle tilbage til Fyn, er det faktisk en af de eneste byer, jeg ville have lyst til at bo i. Kan godt forstå, at det der med at rykke alt op i forhold til institutioner, skole, jobs m.m. er lidt for udoverskueligt, så forhåbentlig lykkes det inden længe at få solgt jeres hus. Og kolonihave. Men nej, den burde ikke blive så svær at få solgt :-)

   Slet
 2. Øv, med dine øjne...det er altså noget af det værste at kæmpe med - håber snart du finder en kur.

  Og skønt hus I har - håber heldet er med jer denne gang. Det er træks andet - i tankerne et beslutningen jo taget ;o).

  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pia. Ja det er noget møj, lige når jeg skulle hygge med familien, øv. Du har helt ret. Når msn ført har taget belutningen, så kan man ikke rigtig gå tilbage.
   Kh pia

   Slet
  2. Kh viola skulle der stå :-)

   Slet
 3. Sikke et fantastisk hus, fyldt med sjæl. Det ligner mit gamle hus, som var ligeså fint og hyggeligt ( og gammelt ;)). Håber i får solgt. Hvem vil ikke gerne bo der, hvis man skal flytte?

  SvarSlet
 4. Kære Viola
  Jeg er simpelthen helt forelsket.... I dit hus. Jeg har været inde og kigge på det 1000 gange og i dag, da jeg skulle hjem fra Svendborg kørte jeg forbi Skårupøre, da jeg måtte se det i virkeligheden, men jeg fandt det ikke. Jeg er ved at overtale min mand til at vi skal flytte og det skal være til Skårupøre:)
  Knus Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette. Er det dig fra Nyborg? Det er altså også et hyggeligt hus med plads til det hele. Du må overtale
  Manden. Du kan lokke ham med at han får en havetraktor med i købet, hvis i slår til. Huset ligger på skårupøre stranden nr 78. Knus

  SvarSlet
 6. elsker bare jeres hus, kan ikke forstå i ikke kan få det solgt...
  KH Micha

  SvarSlet