Sider

mandag den 6. august 2012

Det sidste bambi stof

er blevet brugt til denne kjole. Så må jeg ud på den evige retrostof jagt og se om jeg kunne være så heldig, at finde endnu en skat :-)

Mønstret er det samme, som jeg brugte til denne kjole. Dog har jeg denne gang undladt elastik i ærmerne. Kjolen bliver lukket bagtil med en usynlig lynlås, hvilket er typisk for vintage mønstrene. Vintage børnemønstrene ligner meget voksenmønstrene, fordi der ofte både bliver brugt indsnit, usynlig lynlås mm. Vintage børnemønstre er et rigtig godt syprojekt, hvis man har lyst til at prøve kræfter af med nogle af disse teknikker.


Tilbage til kjolen....Det er en størrelse 5 år. Olivia har stået model, men den kommer til salg, for hun har allerede en bambi kjole og hun vil have lyserød, lyserød, lyserød! Så send mig en mail, hvis det skal blive din (275 kr inkl. porto)

Stoffet til ærmerne fik jeg for nylig hjem fra Fabricworm i USA. Du kan se de flotte stoffer, som jeg købte lige her

Ha en dejlig dag. Jeg nyder de sidste feriedage, inden det går løs på torsdag.


8 kommentarer:

 1. Den er vidunderlig, også modellen. Jeg er vild med farverne. Jeg må også snart hive symaskinen frem, den har hvilet siden slutningen af juni.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha du må da have de vildeste abstinenser!! Frem med maskinen i en fart! God sylyst!

   Slet
 2. Hold da op hvor er den flot. Jeg har selv nogle rester hjemme med print. Tak for inspirationen:)

  SvarSlet
 3. selv tak! Tak for dín søde kommentar!

  SvarSlet
 4. Sikke en fin kjole og en sød model. Det er sjovt at høre lidt om vintagemønstre - det kender jeg ikke så meget til. Nyd dine sidste fridage. KH M

  SvarSlet
 5. Hvor er den fantastisk, og den passer så fint til bambi-stoffet. Du er simpelthen så dygtig :-)

  SvarSlet
 6. Såå fin en kjole :) Gid man havde en lille pige :) Jeg har forresten noget bambi stof i lyserød hvis det har interesse?
  mail: henridarling@gmail.com

  SvarSlet