Sider

fredag den 28. september 2012

Bestilling afsted med posten

Hvordan har I det bed bestillinger? Hvis I tager imod bestillinger altså?

Jeg har først for kort tid siden kastet mig ud i det - efter mange overvejelser.

Bukserne her er min anden bestilling, og jeg synes altid (eller begge gange), at det er spændende at få en sy opgave, og jeg bliver glad, fordi der var én, der fandt vej til mig og kan lide det, som jeg laver.
Nu håber jeg, at bukserne lever op til kundens forventninger.Hav en rigtig god weekend!


8 kommentarer:

 1. Jeg tager imod bestillinger... Men jeg får lidt for mange nerver over det. Så det er ikke mange jeg tager imod. Jeg har nemmere ved at give gaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg kan godt følge dig med det med nerverne. Jeg er ikke professionel syerske, men jeg sender selvfølgelig kun ting afsted, som jeg kan sige ok for.

   Slet
 2. Jeg tager også glædeligt imod bestillinger, synes det er så dejligt, at folk kan lide det man laver. Jeg har især mange forespørgelser til mine grafiske tegninger, som du også kan se på min blog. Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Helena. Jeg kan ikke se dine tegninger på din blog??

   Slet
 3. Bare rolig, modtageren skal nok blive glad for de her bukser, for de er mega lækre. Jeg tager også ind i mellem i mod bestillinger, og for det meste er det sjovt. Det er kun, hvis modtageren har ønsker, der slet ikke matcher min smag, at det er lidt svært ;-) Og ja, så kan jeg som Emma også godt få lidt nerver af bestillinger. Det er lettere at sælge et produkt, man har lavet på forhånd, for er man ude over bekymringerne om, hvorvidt modtageren kan lide hvad man har lavet. KH og god weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Maria du er jo en pro i det med at sy til folk :-) Men ja du har jo lavet det på forhånd, og hvis folk køber det, så er det jo fordi de kan lid det. På bestilling ved man jo aldrig rigtig, hvordan det bliver. Men hvis folk bestiller, så må det være fordi de er trygge ved ens stil og håndværk.
   Uha ja når folk har en helt anden smag og man skal spore sig ind på det. Det må være svært!
   Kh Viola

   Slet
 4. Jeg er så vild med flere af dine bukser, så når min søn inden længe skal have suppleret op i garderoben, hører du fra mig - så håber jeg, du har tid. Lækre kreationer!

  God aften,
  Kh. Sidsel

  SvarSlet
 5. Hej Sidsel :-) Tak ! Du siger bare til, så finder vi ud af det :-)
  Kh Viola

  SvarSlet