Sider

mandag den 29. oktober 2012

Kig endelig ind i min nye stue!

i min/vores stue. Som nogen af jer ved, så skulle jeg flytte fra mit krea rum, for i stedet at få plads i vores ene stue. Nu er det blevet en stue med masser af hygge og varme, hvor hele familien kan sidde og  hygge sig, sy, tegne, lave perler, læse eller se tv. Jeg har flyttet alle min ting herind, og taget det lille rum, der støder op til stuen, i brug. I det lille rum har jeg mine maskiner og stof, stof, stof :-)
Jeg er rigtig glad for vores "nye" stue. Pt er det mit favorit værelse.

I aften skifter jeg dog min egen systue ud til fordel for Mettes systue. Det er første gang, at jeg skal afsted :-) Og jeg er i godt selskab med to kolleger, så det bliver en mægtig hyggelig køretur fra Svendborg til Odense :-) Sagde jeg, at jeg GLÆDER mig???


Og så er der billeder af mit stoflager. Ja lidt afhængig er jeg nok, men jeg erkender mit stofproblem!! Og ikke mindst begyndende pladsmangel!!
14 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet super skønt, tillykke med det. Sikke en god ide med et krearum hvor hele familien kan hygge sig sammen. Det burde vi allesammen have... :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hvor er det blevet et lækkert rum - Elsker den type rum hvor der er plads til at alle kan være igang med et eller andet...

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare super hyggeligt. Ville ønske vi havde plads til det samme.

  SvarSlet
 4. Åh ja der emmer bare af varme og hygge. Her skabes der fede kreative idéer :)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare SÅ hyggeligt ud - plads til alle og rummet emmer jo bare af krea og nærvær og herlighed:-) Jeg er en lille bitte (læs: MEGET!) misundelig -jeg har nemlig ikke et krea værelse, jeg må pakke mit grej ud og væk igen når familiens øvrige medlemmer kommer og kræver plads i køkkenet....det medfører desværre, at krea tiden bliver mere og mere sjælden! Øv!

  Men det var et sidespring - smukt og hygsomt ser der i hvertfald ud hos dig:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. Aiiijjj men Viola. Hvor lækkert. det bliver da bare så hyggeligt med krea i stuen. Er vild med pejsehjørnet med de to fine retrostole og verdenskortet. Kh Maria

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare et fantastiskt rum. Sådan et må på ønskesedlen.

  SvarSlet
 8. Tak for alle jeres dejlige kommentarer!!! I er bare nogle skønne kvinder!! Så tak fordi I læser med på min blog :-)
  Kh viola

  SvarSlet
 9. Wow siger jeg bare! Det er blevet helt vildt godt og det ser simpelthen så hyggeligt ud. I må have et kæmpe hus siden du kan få så meget plads til krea:-) Jeg har enden af vores skrivebord i kontoret - så der er plads til forbedring!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kristina. Vi har et ret stort hus, og det har plaget mig, at dele af huset ikke rigtig blev brugt! For vores tre børn, de "klumper" sig ligesom sammen på lidt plads. Men nu begynder det at fungere rigtig godt. Det er blevet super godt, og jeg kan mærke at det hele tiden kribler i fingrene for at komme i gang med at klippe i stof og sy derud af :-) Men der fulgte desværre ikke ekstra timer i døgnet med stuen :-)
   kh viola

   Slet
 10. Det er virkelig blevet godt! Og rigtigt hyggeligt :) Glæder mig til at komme fordi og være krea ;)

  SvarSlet
 11. Hej Maria! tak!! Du skal være velkommen! Jeg har meldt mig som læser på din blog :-)
  Kh Viola

  SvarSlet