Sider

onsdag den 3. oktober 2012

Update Janome Coverpro

For nogle uger siden købte jeg en coverstitch, en Janome Coverpro.
Jeg må indrømme, at det er meget begrænset, hvad jeg har brugt den til endnu. Det kræver noget tid og tålmodighed at lære en ny maskine at kende. Den kan meget!! Så det vil tage tid. Men status er, at jeg er glad for den, og jeg ser frem til, at jeg lærer den bedre at kende.

Jeg har syet en kjole i jogginstof. Her kan I se, hvordan den syr på for pg bagside. Trippelsøm.

 Og ved ærmerne. Dobblt søm

13 kommentarer:

 1. Uha.
  Tillykke med den lækre maskine! Gid det var mig :)!
  Hvor er det en fin lille kjole. Den minder mig om dem jeg har været i gang med at sy til mig selv ;-). Men jeg må indrømme at din coverpro finish er RET lækker!
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja den er ret lækkert. den er mere nice to have end need to have. Kjolen er syet ud fra samme mønster som den jeg lavede i fast stof med krave og snydelommer, men det bliver en helt anden kjole, når man tager en anden slags stof.
   Kh Viola

   Slet
 2. Det ser godt ud! :-) Er den syning lavet i en eller to arbejdsgange? Jeg tror også, jeg må finde mig en coverlocker - eller nok nærmere en coverstich, da jeg har en overlocker.


  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna. Jeg havde skrevet forkert!! Det er en coverstitch. Jeg har nemlig også en overlocker, og jeg har læst utallige steder at man helst ikke skal have kombi maskinerne, fordi de er for besværlige mht. at tahe knive af mm.
   Syningen er lavet i én arbejdsgang, og det bliver virkelig pænt.
   Det er også nemt at gå fra dobbelt til trippelsøm. Jeg giver gerne en demo, hvis du en dag er på disse kanter (Sydfyn).
   kh viola

   Slet
  2. Sejt! Sådan må jeg helt sikkert også få sparet sammen til. En ny symaskine står dog også højt på ønskelisten - puha, det er mange penge! :-)
   Ja, hvis jeg kommer til dejlige Sydfyn, så kigger jeg forbi til en demo:-)

   Kh
   Anna

   Slet
 3. Det ser super godt ud!
  Det er nok sådan en min 'symaskinemand' altid vil sælge til mig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det kunne sagtens være sådan en, hvis du både har symaskine og overlocker.

   Slet
 4. Hvor må det være skønt at have din maskinpark, Viola! Var det noget med at du også kommer søndag? Jeg overvejer lidt at kaste mig ud i min første t-shirt/bluse (dog på alm. symaskine), men tænkte om du måske ville dele lidt af din erfaring? :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er ikke så tosset :-) Jo jeg er tilmeldt søndag, men i går måtte jeg desværre melde afbud ved Libbie, for det hænger slet ikke sammen her hjemme. Min mand er nødsaget til at tage afsted søndag, og jeg kan ikke få passet børnene hele dagen, desværre!! ØV jeg havde glædet mig til at se jer alle sammen.
   Jeg ville rigtig gerne hjælpe. Har du en overlocker, så vil jeg anbefale dig at sy t-shirten sammen med den. Ellers skal du købe stretch nåle og sy med lange sting på symaskinen. Måske har du sting til strækstoffer på din maskine?
   Kh Viola

   Slet
 5. Hold op hvor smart. Sådan en må jeg ønske mig, men ved allerede min mand får grå hår over alle de maskiner jeg har brug for ;-)

  SvarSlet
 6. Den er super lækker den maskine.

  Jeg har selv købt min for en lille månedstid siden.

  Jeg har en masse bluser i jersey der venter på at komme igennem maskinen.

  Jeg blev anbefalet den, fordi det siges at den skulle være den bedste på markedet pt.

  SvarSlet
 7. Hej og velkommen til :-)
  ud fra Alt det jeg har kunne læse på nettet, så ko jeg også frem til at det var den bedste og mest brugervenlige maskine på markedet. Jeg har dog lidt dårlig samvittighed over at jeg stadig ikke har nærstuderet maskinen.
  Glæder mig til at følge dig.
  Kh Viola

  SvarSlet