Sider

søndag den 30. december 2012

Nytårskjolen

Det virker som en uendelighed siden jeg sidst har syet kjoler til mine piger. Jeg elsker at skifte imellem de ting jeg laver, for jeg kan lide at lave det hele - tøj til mig selv, tøj til børnene og alle de andre ting man nu kan sy.
Men det føltes rigtig godt, da jeg legede med stoffet, for endelig at tage en beslutning og sætte saksen i det :-) Det at vælge stoffet er en del af processen, som tager en del tid for mig - men også en rigtig sjov del. Og så kender man jo aldrig helt virkningen af sammensætningen af stofferne, før det hele er syet sammen. I dette tilfælde er jeg blevet rigtig godt tilfreds.
Kjolen er til flora, og jeg tænker, at hun skal have den på i morgen til nytårsaften. Hun har ikke set den endnu, men jeg tror nu nok, at hun skal godkende den! Der er nemlig masser af vidde, så det er en rigtig dansekjole. Der er lidt 50´er kjole over den, og det tror jeg er hende. Hun har meldt pas på
60´erne med de mere lige linier :-) Jeg er nu selv ret vild med både 50´er og 60´er stilen.

Og med året sidste indlæg vil jeg sige tak for i år. Tak til alle jer, der læser med! Og tak for jeres kommentarer og feedback, jeres støtte og tilstedeværelse. I gør en verden til forskel. Og tak for den inspiration, som I giver mig via jeres blogs. Rigtig godt nytår!!


11 kommentarer:

 1. Super sød kjole... rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker dig og dine kære et rigtig godt nytår.
  Håber i kommer godt ind i det nye år!
  Kh Sabrina

  SvarSlet
 3. Årh Viola det er da en drøm af en nytårskjole. Den ville i hvert fald falde i god jord herhjemme med alle de hjerter.

  SvarSlet
 4. Årh Viola det er da en drøm af en nytårskjole. Den ville i hvert fald falde i god jord herhjemme med alle de hjerter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe! Den faldt heldigvis i hendes smag :-) Og hun blev rigtig glad - dejligt!
   Kh Viola

   Slet
 5. Rigtig godt nytår til dig! Ih Viola - du fremtryller den ene skønhed efter den anden - kjolene r så fin og det ser godt ud med den kant forneden.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det sødt sagt! Tak Christina!

   Slet
 6. Hvor er den kjole bare skide sød! Godt nytår til dig og dine også:-)

  SvarSlet