Sider

tirsdag den 12. februar 2013

Resultat af bukse-workshop

For et par weekender siden var jeg på buksekursus. Vi skulle kostruere et par bukser ud fra personlige mål ud principperne i bogen "mønsterkonstruktion for kvinder". Tungen lige i munden puha der var mange tilretninger!! Flere grå hår senere og her er resultatet. Jeg er glad for bukserne, men jeg ville dog gerne have haft dem lidt smallere ved lårene og numsen. Jeg valgte gylpen fra, men det fortrød jeg lidt. Jeg har valgt at sætte en pink meget synlig lynlås i.
Næste gang jeg skal lave bukser vil jeg sy et par ud fra en god Burda model, som jeg vil rette til efter egne mål. Men indtil da vil jeg gerne lave et par ting, hvor det er lige til - ren hygge :-)

9 kommentarer:

 1. Oh how I wish I would be able to do such stuff! It sure looks really well done! :)

  SvarSlet
 2. Det er ellers lidt af en fræk detalje- ville også være super smart bag på buksen eller i nakken på en top/kjole. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja det kunne se rigtig godt ud bagpå en bluse. Man kan jo også sy lynlåsen direkte på retsiden. Jeg har syet min fast i sømmen, så den ikke er helt så "rå".

   Slet
 3. Sejt Viola. Man burde overveje det der med at sy "rigtige" bukser engang :-) Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nok med alle nye ting - man skal lige tage tilløb og springe ud i det :-)

   Slet
 4. Jeg har også været ude i at lave buksegrundmønster ud fra "mønsterkonstruktion for kvinder" og det er ikke det nemmeste at få konstrueret nogle med en ordentlig pasform. Af samme årsag er jeg gået en lang bue udenom selv at sy bukser hidtil, syns bare aldrig rigtig de kommer til at sidde helt godt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg var ærlig talt også overrasket over, hvor svært jeg synes det var! Jeg vil arbejde videre med bukser, men hopper ud i noget Burda agtigt næste gang. Når jeg køber bukser, så sidder de rigtig dårligt, fordi jeg er bred forneden og smal talje, og jeg vil ikke have alt det overskydende stof i taljen.

   Slet
 5. Hvor er fr blevet fine og jeg er altså ret vild med den fine lynlås detalje :)

  SvarSlet