Sider


søndag den 17. marts 2013

Old School Teacher dress

Ahh jeg har været på kursus hele weekenden! Skønt!
Planen var at sy badetøj til pigerne, men det blev ikke til noget. Stoffet drillede, og jeg havde ikke taget mål af pigernes lårbasser! Der var meget galt, og for at bevare mit umærkede helbred, så kylede jeg den halvfærdige badedragt og resten af stoffet ned i tasken. Glem det! Jeg kommer aldrig til at sy badetøj.

Tilgengæld har jeg syet denne kjole. Mønstret hedder Old School Teacher og er fra Ottobre. Jeg har dog lavet en del tilretninger, da jeg ikke er samme størrelse foroven og forneden. Jeg kan virkelig mærke, at det kursus om design og mønsterkonstruktion, som jeg gik til hele efteråret, virkelig har battet i forhold til min forståelse om mønstre og til at jeg nu tør at lave om i et mønster, og lave eller tilrette et mønstre ud fra mine egne mål.
Kjolen er syet i meget mørkeblåt twill - en lækker metervare, som jeg købte sidste sommer i Stofdillen. Jeg har sat et flot rødt foer i, sådan for at larme lidt indvendigt :-)

Jeg gætter på, at jeg undgår tøjkrise i morgen!
16 kommentarer:

 1. Hvor er den flot! Elsker billederne :)

  SvarSlet
 2. Neiiii hvor er den flot, fru skolerlærer! den kan du virkelig godt være bekendt :-)

  SvarSlet
 3. Tak :-) Næste projekt bliver design og syning af en lockout kjole :-)

  SvarSlet
 4. hvor er den fed- fra hvilket nr er den fra

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tjekker det, når jeg er hjemme igen :-) skriver i eftermiddag/ aften.

   Slet
 5. Sikke skøn! Og jeg elsker det første billed - skøn humor...

  SvarSlet
 6. Wauu, hvor ser du godt ud i det outfit!!! Det var vist en god prioritering :-) ja det er skønt når man først har lært at konstruere - jeg oplevede det virkelig som en kæmpe aha oplevelse da jeg efter at ha syet hele min ungdom, gik på skole og lærte at tilskære :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) ja det er jo en ny verden, der åbner sig! Jeg kan kun give dig ret i at det er en kæmpe aha oplevelse :-)

   Slet
 7. Viola du ser fantastisk ud!
  Wauw

  SvarSlet
 8. Hvor er det en skøn kjole. Jeg er bare helt vild med den :-) Det er så fedt når man kan lave noget der bare passer perfekt!
  God mandag.
  Kh Line

  SvarSlet
 9. Nøøøøj den er da lige i øjet ❤

  SvarSlet
 10. For pokker hvor er den flot - fantastisk arbejde :-)

  SvarSlet
 11. Tak for de søde kommentarer. Hvis I selv skulle have lyst til at sy en "old school teacher", så kan I finde mønstret i OTTOBRE 05/2011. Der er mange rigtig flotte modeller i bladet :-) Jeg har købt bladet på Etsy, hvor Ottobre har en butik.
  Bedste hilsner
  Viola

  SvarSlet