Sider

lørdag den 23. marts 2013

Spørgsmål om stjernestof

Here I go again.... Klapbukser! Med det dejligste stjernestof, som jeg har købt hos Malika-rosa. Jeg tror mærket er "Au maison". Jeg elsker stjerner på stof, men jeg har ikke rigtig haft held med at finde stjernestof i fast stof andre steder. Er der nogle har har nogle tips til, hvor jeg kan få stjernestof?
13 kommentarer:

 1. Hvor er de fine:-) Jeg har købt stjerne-stof i Stof og Stil - det jeg købte var lilla med hvide stjerner og så har jeg købt sort med hvide stjerner men jeg ved ikke om det er noget de har fast.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ok tak for svar! Der ligger desværre ikke en stof&stil i nærheden, men jeg vil da holde øje, hvis jeg skulle komme forbi en dag. ellers må jeg tjekke deres nethandel!
   KNus

   Slet
 2. Jeghar også før købt ved stof og stil og i vores lokale stof butik http://www.boesenssyogstofhus.dk/ (der vist desværre ingen netbutik har). Har også før kigget ved stofkiosken.dk, men har aldrig handlet der, så ved ikke hvordan kvaliteten er...

  De er altså bare så fine, de bukser du laver, Viola!
  Kh. Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Pia. Nej de har ikke netbutik men måske du skulle opfordre dem til at få det?? Det ville da være dejligt med alternativer til de store kæder. jeg har også kigget på stofkiosken tidligere, men aldrig handlet der.
   Kh Viola

   Slet
 3. Det stof Christina nævner findes i sort, turkis, grøn og lilla og er noget de har fast:)

  SvarSlet
 4. Videbæk stof og sycenter (dog har de ingen webside, men man kan jo spørge nogen som skal der ud på onsdag om de vil kigge for dig :D- skulle du være i tvivl så er det mig jeg hentyder til)

  SvarSlet
  Svar
  1. hvor er du sød! Jeg har hørt flere tale om Videbæk stof og deres rimelige priser!! Du må meget gerne spørge, for jeg har hørt, at man kan ringe og bestille og så sender de gerne. Mon det er rigtigt??
   Kh viola

   Slet
  2. Jo det er rigtigt, altså sagt på en anden måde- jeg ved de har fast stjernestof derude til ca 79 kr a meteren (mener jeg det er)Jeg har selv købt Marine, lilla og grå derude. Mener også de har pink og rød, og de har 2 forskellige str på stjernerne :)

   Slet
 5. Jeg har faktisk set en del varianter af faste stjernestoffer i Stof 2000 her i den sidste uge:-)

  SvarSlet
 6. Stof2000 har vi her i byen, så der må jeg da ned og lure :-) Tak for tippet!!
  Kh Viola

  SvarSlet
 7. jeg har lige købt 3 forskellige stjernestoffer i Panduro hobby.. og de havde flere andre farver. Men de er lidt dyrere.. 109 og 119 kr. meteren..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja pandrup hobby havde jeg da glemt alt om! Mon ikke at kvaliteten så også er god? De plejer at have gode metervarer. Tak for inputtet!

   Slet