Sider


fredag den 26. april 2013

Dejlig overlocker!

Jeg er VILD, helt vild med min nye overlocker!! Min Bernina 800DL - nu forstår jeg hvorfor folk er vilde med Bernina overlocker!! Jeg er ikke sponsoreret, blot begejstret!! tDen syr så flot!! Sy lyst er der masser af, som I kan se :-)
God ferie!!








9 kommentarer:

  1. Skønne bukser du har fået lavet.
    Jeg kigger for tiden på overlocker og kan ikke finde ud af om det skal være en 700D eller 800DL... Men det finder jeg vel ud af :)
    Kh Lena

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ved heller ikke, hvad forskellen helt består i, Lena. Husk at prutte om prisen.jeg købte min ged symaskiner. Dk og prisen var helt fair!

      Slet
  2. Sikke flittig du er og sikke flotte bukser du laver. Ja, gode maskiner er det hele værd og en overlck er nærmest uundværlig, når man først har prøvet den.

    Kh Mette

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :-) jeg havde en lille Singer overlocker før, men det her er noget helt andet! Og så havde jeg er janome coverpro, som jeg ikke brugte og det indgik i byttehandlen.
      Kh viola

      Slet
  3. Jeg har lige været på kursus og (gen)lære at bruge min overlocker. Jeg havde ikke brugt den længe og havde glemt hvordan den skal indstilles til forskellige sømme. Nu hvor den kører igen ved jeg ikke hvordan jeg har kunnet undvære den =)
    @Lena, jeg har 700D og den kunne det samme som de andre på kurset der havde 800D og 1150 med.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg kan kun give dig ret i, at sådan et kursus er guld værd!!

      Slet
  4. Ih, fedt! Tillyke med den - jeg kan sagtens følge din begejstring, det er nemlig også den jeg har ;)

    Og fine fine bukser, du har syet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Der er stor prisforskel på den maskine jeg havde før ( en lille Singer) og denne, men de to kan jo slet heller ikke sammenlignes!!

      Slet
  5. Åhhh jeg dybt misundelig, håber også snart at der kan flytte en overlocker ind hos mig. Du er så dygtig, buskerne er vildt skønne:).
    Kh Lena

    SvarSlet