Sider

onsdag den 17. april 2013

Det er blevet til en hel bunke!

Parret i midten viste jeg frem for nogle dage siden, og siden da er det blevet til en hel bunke! Alle med udvendige lommer og tittebånd! Uh jeg er godt tilfreds!
Lige nu er jeg ved at lægge sidste hånd på en jakke til Olivia :-) Jeg syr alt, hvad jeg kan komme til lige for tiden, for det tilfører mig god energi, og det har jeg brug for i en tid, hvor lockout trækker energi ud. Hurra for symaskinen og stofferne!!

9 kommentarer:

 1. Du er så dygtig Viola, kunne du ikke bikse en DIY sammen (nu du har tiden til det) på hvordan du laver mavekanten på bukserne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mener du linningen? Det kan jeg nemt fortælle. Der er en linning på det mønster jeg bruger, men ellers så måler jeg med målebånd omkredsen på bukser, lad os sige 60 cm. Jeg beslutter mig for, hvor bred linningen skal være. Hvis jeg bruger en elastik på 3 cm bredde, så vil jeg gerne have at den skal være 7 cm bred.
   Så laver jeg mit mønster! Jeg måler og tegner på mit mønsterpapir, halvdelen af længden= 30 cm, og så skriver jeg til fold. Bredden skral være 7 cm, så mønstret på linningen bliver 30 (de lægges til fold) cm X 7 cm. Husk sømrum! Jeg laver gerne en DIY hvis det ikke var forståeligt :-)

   Slet
 2. De er blevet så fine, dine bukser! Jeg kunne også godt tænke mig en lille billed-beskrivelse af måden du laver linningen på, om det er noget du gider at lave? : ) Jeg tror jeg forstår din beskrivelse ovenover, men med nogle billeder på, så bliver det hele sikker så lidt nemmere, når man som jeg, ikke har gjort det på denne måde tidligere ;-)

  Ønsker dig en rigtig god og kreativ eftermiddag og aften!

  Kh Marthe

  SvarSlet
  Svar
  1. ...der skulle stå "så bliver det hele sikkert lidt nemmere...." ;-) hi, hi.

   Slet
  2. Hej marthe. Det kan du tro jeg vil! Jeg laver en billede DIY til linning:-) kh viola

   Slet
 3. Super fine bukser!! Du er godt nok flittig - godt at du kan bruge lockouten til noget fornuftigt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja jeg bliver nødt til at finde mening med galskaben! Ellers går det da let ikke.
   Kh Viola

   Slet
 4. Hvor er de fine og jeg synes det bliver godt med sådan en linning. Det skal helt sikkert prøves. Jeg er hel vild med dem i midten - det er sådan nogle dejlige farver.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 5. Tak. jeg kommer også med en DIY på det med billeder. Tror det bliver i næste uge.
  kh Viola

  SvarSlet