Sider

torsdag den 11. april 2013

Lockout kjole, SydFyn style og iværksætteri

Ja meget forsinket, men ok nu er den her - Lockout kjolen, som er modstykke til min old school teacher kjole Jeg havde aldrig troet, at lockouten af lærerne ville blive en realitet - ej heller havde jeg regnet med så køligt og gråt vejr her i april!! Jeg har forsøgt at lokke solen frem ved at iføre mig denne denne lockout/strand kjole, solbriller og stråhat.
Uden held desværre!! Sandheden er at jeg sprang direkte fra lockout kjole til uldsokker og halsterklæde og er forkølet på 7. døgn, snøft!

Har I set videoen med de 4 Sydfynske borgmestre? Det var til ære for et meget fint iværkersætterprojekt, som kører her på Sydfyn. Måske så du mig - i et meget kort indslag - på TV2 nyheder kl. 19 i går aftes? Se klippet her . Jeg er på  1:46 min inde i klippet :-)
Jeg går med en lille iværksætter i maven, og jeg har besluttet mig for at give mig i kast med det sammen med Fremtidsfabrikken, hvis de vil have mig med på deres hold. Mere om det i slutningen af juni :-)


.


23 kommentarer:

 1. This is so cool, love the purple colour and the shirring!

  SvarSlet
 2. Hvor ser du godt ud! Lækker lockout-kjole. Ih hvor lyder det spændende - det glæder jeg mig meget til at høre mere om.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) Jeg går og tænker, at jeg gerne vil noget andet med syning, og jeg vil gerne lave noget andet end at være lærer. Jeg vil sammen med Fremtidsfabrikken kunne få hjælp og redskaber til at komme i gang og lave en plan for min virksomhed :-)

   Slet
 3. Feeeeeeeeed kjole, ahrmen Viola, vi må altså bare sy sammen én dag, du skal lære mig ALLE dine fif :)

  SvarSlet
 4. Tak Libbie :-) Jeg deler gerne ud af fif :-) Denne kjole er nem. Jeg har bare taget to stykker stof og syet elastik i baner! Nemmere bliver det ikke, men resultatet er ret godt!! Vi må finde en dag, hvor vi kan sy og inspirere hinanden!!

  SvarSlet
 5. Ej, hvor lyder det spændende Viola. Tillykke med din beslutning. Du er for sej. Sig til hvis du skal bruge sparring. Jeg vil gerne hjælpe og kender også nogle dygtige kvinder, der kan hjælpe med alt det nye som iværksætter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih mange tak Mette. Det kan være jeg tager dig på ordet. De skal selvfølgelig lige med på holdet, men jeg tror, at jeg har en rigtig god chance. jeg får svar til juni. Jeg har efterfølgende taget kontakt til Sabine og sagt at jeg er frisk, hvis det hele bliver til noget :-) Det er jo omtale :-)
   Kh viola

   Slet
  2. Du siger bare til :-) Jeg krydser finger for, at det bliver til noget med Sabine og glæder mig til at høre om det!

   Slet
 6. Ihhhhhhh Viola. Du ser filen-danse-mig godt ud! Jeg får da helt lyst til at trodse regn og slud og hoppe ud i sådan en kjole. Hvor er det spændende med dit iværksætter projekt. Det vil jeg gerne høre mere om! KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria :-) Et godt råd: trods ikke vejret!! Jeg det er vildt spændende, men jeg ved ikke noget endeligt før til juni - altså om Fremtidsfabrikken vil have mig med på vognen, men jeg tror chancerne er gode :-)

   Slet
 7. For pokker - du kan bare det der med kjoler!!!!!
  Pøj pøj med projektet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,men denne her er meget enkel! 2 stykker stof og elastiksnor, sy sammen og læg op sy op - og vupti!

   Slet
 8. Der blev jeg da lige snydt! Men hvor er solen og varmen? Hm godt forsøgt og sådan sætte helbredet på spil. Det er virkelig en lækker kjole.
  Jeg så dig :-) Hvor lyder det med spændende med iværksætter projekt. Det glæder jeg mig til at høre mere om.
  Kh Line

  SvarSlet
 9. Hehe ....ja her er der kun tåge .-(
  Ja det er vildt spændende, og jeg vil uden tvivl kunne lære en hel masse. Men som sagt må vi se, om de vil have mig med i projektet, hvor man lærer en masse om at skabe sin egen virksomhed.
  Kh Viola

  SvarSlet
 10. Det glæder vi os til at høre mere om. Altid spændende, når der er nogen, der tør kaste sig ud i noget. - Og mht. borgmesterfilmen - jeg har ikke længe moret mig så godt. Det er go syfynsk humor.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var da et dejligt, frisk pust!

   Slet
 11. Ih hvor spændende - Glæder mig til at høre hvad der skal ske i dit liv:-) Du er så fin i kjolen!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorthe! I bliver opdateret. når jeg ved nærmere :-) Fedt at have jer med på sidelinjen :-)

   Slet
 12. Pift pift...du og kjolen ser super godt ud... :)

  SvarSlet
 13. SÅÅÅÅ skøn sag du har syet, du ser vildt cool ud!!! Og hvor lyder det spændende med dine fremtidsplaner :-)

  SvarSlet
 14. Tak :-) Ja det er bestemt en spændende tid på mange måder :-)) Fedt når overskuddet er der til at få ting til at ske og samtidig mærke en enorm opbakning!

  SvarSlet