Sider

mandag den 20. maj 2013

Så tager vi lige en jersey periode....

for pigerne mangler kort-ærmede t-shirts. Stoffet købte jeg af en sød kursist i efterårets tilskæringskursus :-) Der var lige nok til 2 dejlige t-shirts.
Je har planer om mere syning med jersey, for jeg vil gerne i gang med at lave leggins. Jeg har købt et leggins mønster fra MiniKrea. Er det mon nogen her, der har afprøvet det mønster mht. pasform? Jeg er meget begejstret for MiniKreas mønstre, så jeg tror heller ikke at jeg bliver skuffet denne gang.


6 kommentarer:

 1. jeg har prøvet det til natbukser til Mads. jeg synes de er med korte i skridthøjden, men det er nok fordi han stadig bruger ble i en str 116 og den fylder jo lidt ekstra

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det har du nok ret i. Olivia har ikke meget numse, så hun får nærmere det omvendte problem :-) men jeg prøver mig frem. Er jo rigtig godt tilfreds med deres øvrige mønstre:-)
   Kh viola

   Slet
 2. Det er meget passende med jersey hér til sommer-perioden. Jeg har ikke prøvet mini kreas leggings, men hvis man synes de er for brede, er det heldigvis nemt bare at tage noget af i sidesømmen. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi. Ja man jo prøve sig frem, men som du siger, så er det jo nemt at gå til, hvis der skal rettes til.
   Knus viola

   Slet
 3. De er vel nok søde - og bluserne er skønne. Hvordan syr du - bruger du overlocker? (jeg overvejer nemlig at købe en).

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg syr dem sammen med overlockeren. Jeg er super glad for min, så jeg kan varmt an anbefale dig at anskaffe sig sådan en :-)

   Slet