Sider

tirsdag den 3. september 2013

Bukseproduktionen

Jeg er i gang med at lave en lille "kollektion". Ahh det ord er måske lige fint nok, men jeg er i hvertfald i gang med at lave et udvalg af bukser til Trendsales, men også til min kommende hjemmeside (for sådan en skal jeg jo have mig, når jeg lige om lidt skal starte noget op).

Udvalget i denne omgang bliver mere roligt i farverne i tidligere. Jeg ved faktisk ikke hvorfor, men det er sådan at jeg har følt for det denne gang. Måske er det godt nok, at tingene/udtrykker ændrer sig fra gang til anden.

Flere bukser er på vej - og her kan de finde den anden model, jeg netop har syet.

God dag til jer :-)
9 kommentarer:

 1. Skønne efterårstoner!
  Jeg er spændt på, hvordan du får bygget det nye op. Kæmpe respekt i din retning :).
  Håber det kommer til at gå så godt :).
  Kh maj

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Maj. Sommerfuglene svæver rundt i min mave. På torsdag skal iværksætterne mødes og lære om væksthjulet - jeg er spændt og glæder mig!
   kh viola

   Slet
 2. Super fine:-) Har du fundet dig en webshop-model? Jeg overvejer tictail.com (vil også lave en) - det er gratis at benytte:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Anna.
   åh lidt utjekket svar - det er min mand, der laver den, så jeg ved ikke hvad den hedder, men jeg finder ud af det :-)

   Slet
  2. Hej Anna. Hjemmesiden bliver fra wordpress. Det er også gratis, når man har købt sit domæne. Der skulle være mange muligheder ved wordpress.
   Kh viola

   Slet
 3. Hvor er de fine! Jeg er faktisk rigtigt glad for de mere rolige bukser, for jeg elsker overdele med pang. Og pang i buks og pang i bluse er altså no go hos mig ;-) Så jeg synes det er skøøøønt med nogle rolige bukser der alligevel har nogel skønne detaljer, som du jo altid sørger for...

  SvarSlet