Sider

søndag den 10. november 2013

Status

I går udstillede jeg på et lille julemarked. Det er ikke noget, som jeg tidligere havde prøvet, så nu skulle det være.

Jeg må sige, at jeg er skuffet mht. salget. Jeg synes, at jeg stod og stod og stod...og solgte lidt.
Markedet var som sådan fint besøgt, og jeg fik da også meget fin respons på mine ting. Men jeg tror, at folk er indstillet på at købe julesager, værtindegaver og ting til hjemmet. Og hvis jeg tænker efter, så tror jeg også, at jeg selv ville gå efter den slags ting. Måske køber man ikke rigtig børnetøj, hvis man ikke på forhånd er indstillet på det??

Nå men jeg pakkede min stand sammen i går, for det var koldt at stå der og jeg var snottet og havde ondt i halsen, og alt i alt var det ikke det værd at blive mere syg, når nu der ikke var mere salg i biksen.
Men jeg synes, at det var fint nok at prøve af :-)

Jeg havde disse to kjoler med, og der blev kigget meget på dem, men de blev ikke solgt. Men er de ikke fine, og lidt juleagtige?

13 kommentarer:

 1. Jeg tror, at du har helt ret i dine antagelser. Man tager nok ikke på julemarked for at købe børnetøj. Mon ikke du kunne sælge det over bloggen? De er rigtig fine, de to kjoler.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna:-) det er helt fint at ha prøvet det. Og kjolerne og alt set andet har jeg smækket på trendsales :-)
   Kh viola

   Slet
 2. De er SÅ fine - jeg er specielt vild med den ternede :0)

  SvarSlet
 3. Helt ening med de andre, de er så fine

  SvarSlet
 4. Synd. For det er jo fine ting. Men jeg har nogenlunde samme erfaring. Det er småting, der sælger. Folk er ikke meget for at få pungen og de sedlerne frem. Det er også som om, der tænkes: det er jo noget, de selv har lavet, så skal det vel ikke være så dyrt. Men det koster jo at købe stof, lynlåse osv. - Der er også nogen der tror, det er loppemarked, og man kan prutte om priserne. Jeg er spændt på vores julebazar i Egense d. 24. nov. I år er der rigtig mange andre salgssteder, fornemmer jeg, og det begynder tidligere og tidligere.

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer.
  Laila jeg kan fuldstændig genkende det du skriver. Jeg tror at det sælger meget bedre hvis man f.eks har kosmetikpunge med og sen slags, som man kan give i værtindegaver.
  Held pg lykke med jeres marked! Glæder mig til at høre nærmere.

  SvarSlet
 6. Jeg tror du har ret i din betragtning - på julemarkeder køber man små julegaver/ting. Og ikke tøj. Men kjolerne er smukke, så du skal nok få dem solgt en anden gang.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja og jeg er da egentlig også glad for at jeg har prøvet det. Måske er det anderledes med øvrige markeder? jeg ved det ikke, men jeg synes, at jeg her i blogland hører, at folk generelt er skuffede over deres salg på diverse markeder.

   Slet
 7. Aarhhh øv. Træls. Men sikkert rigtigt det med julemarkeder, og at de fleste primært går efter mindre nips o.l... Men kjolerne er nu fantastisk fine! Kh Maria

  SvarSlet
 8. Det er virkelig nogle søde kjoler - dem skal du nok få solgt på den ene eller anden måde :-)
  Jeg skal på julemarked på Oure Friskole d. 1 dec. Det bliver også et forsøg, og så må vi se om der er mere succes!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine! Uh held og lykke med markedet! Er det kun en enkelt dag? Og hvad tid? Vi skal have gæster den dag, men måske jeg kan nå det.
   Har lige set din facebook side- flot! Er linket og delt.
   Kh viola

   Slet