Sider

søndag den 16. februar 2014

Fint, klassisk mønster

Det er længe siden, at jeg syede denne kjole. Der hører egentlig også et sort aftageligt bånd til med en sløjfe i satin. Jeg havde helt glemt, at jeg havde denne kjole, men nu har jeg fundet den frem igen, og jeg holder så meget af det fine mønster, at jeg vil anbefale det til jer. Det er et mønster fra Burda 8/2009 (model 128). Jeg har syet kjolen i noget tykt stof i en uld agtig kvalitet, men jeg tænker, at den også ville være fin i bomuldsstof og også i feststoffer. Jeg kunne godt tænke mig at sy den igen, men så ville jeg sætte foer i det nedre stykke.
I morgen tager Nicolai og jeg til Rom, sådan helt uden børn. Vi har aldrig været der før, så vi glæder os til at opleve byen og stemningen og nyde hinanden i hele 3 dage.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en flot kjole - og den sidder godt på dig:)

  SvarSlet
 2. Hvor er den kjole bare flot! Den klæder dig rigtig godt :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk fin Viola!! Meget flot til dig. Rigtig god tur :-)

  SvarSlet
 4. Sikke da en dejlig kjole og det ser ud til at den sidder helt perfekt. Den må du bestemt lave igen i en lækker forårs kvalitet. Rigtig god tur til Rom, den by drømmer jeg også om at besøge.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. Wow den er flot til dig...

  Rigtig god tur... Det er skønt med en tur uden børn en gang i mellem.

  SvarSlet
 6. Den er satme også smart Viola. Jeg håber du har pakket den med i tasken! Åh Rom det lyder super romantisk og så UDEN børn :)
  Hyg Jer og nyd det
  kh

  SvarSlet
 7. Hvor er den flot! Det blad må jeg have fingrene i :-) Den klær dig vildt godt! Og rigtig god kærestetur - det kan kun blive godt i spændende Rom :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 8. Tak for jeres kommentarer :-) hjemme igen efter en dejlig tur til ROM med godt vejr. ROM er bestemt en smuk by, men jeg var lidt skuffet, for der var ekstremt meget støj og os fra biler og jeg savnede nogle små hyggelige pladser. Sidst var vi i Paris, og det var meget mere romantisk. Men en god tyr havde vi også denne gang :-)

  SvarSlet
 9. Hvor er den fin! Jeg har forgæves ledt efter dette blad præcist pga denne kjole:) Til sidst måtte jeg aflede mig selv ved at sy Coffee Date Dress fra Pattern Runway, som minder lidt om den i skørtet, men også har læg i overdelen af kjolen. Jeg tror nu jeg bliver nødt til at fortsætte jagten efter dette mønster:)
  Hvis du har lyst til at se kjolen jeg syede kan du se den her: sewbluedresses.blogspot.dk
  Kh Mette

  SvarSlet
 10. Du kan prøve på ebay.co.uk. der har jeg i hvertfald haft held med at finde gamle Burda blade, eller på biblioteket. Jeg kender slet ikke Pattern Runaway - lækkert at lære nyt at kende. Din kjole er meget flot!! Du laver virkelig mange fine ting! Kh Viola

  SvarSlet