Sider

mandag den 31. marts 2014

Når man ikke kan lide strømpebukser...

fordi de slasker, falder ned eller driller ved tæerne...osv...osv....så er der meget brok, men det er løst nu, for jeg har syet leggins og gemt strømpebukserne langt væk.
Det stribede stof er strik og er noget, som jeg har haft liggende lææænge, fordi jeg ikke har vidst, hvad jeg skulle bruge det til. Ja hvis bare man venter længe nok, ik?! Der er aldrig en god grund til at skille sig af med stof!


8 kommentarer:

 1. Det er godt man har en mor der er supersej til at sy i sådan en situation

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det skal man ikke kimse af :-)de er også gode til at sætte mig i sving :-)

   Slet
 2. Nej man skal nemlig aldrig smide noget væk ! Super sejt med leggins, så er det problem løst. Sikke en lækker farverig stak og sød model.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) hehe det endte problem skulle lige være, at jeg har masser af stof tilbage. Allexde leggins car ikke nok til at udryde stoffet :-)

   Slet
 3. der skulle stå: det eneste problem...ikke endte

  SvarSlet
 4. fantastisk... Min den store er dog ikk helt så nem at få med på "mor skal nok sy noget til dig" vognen... Øv øv...

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv hva´! Olivia, som er 7 1/2 er stadig meget villig på, at gå med det, som jeg syr. Jeg har da tænkt på, at der nok, inden så længe, kommer en dag, hvor hun gerne vil have noget andet tøj - og så er det også ok .-)

   Slet
  2. Min Emma er også 7½. Noget kan bruges men det er efterhånden ikk meget, Desværre. Det er som om jeg ikk lige helt kan fange liiiige det der sparker benene væk under hende efter hun ikk er til de vilde farver og vilde print mere... Sidst havde jeg lavet en hvid kjole ud fra The Little Betty top som jeg troede liiige var hende men da hun ville tage den på den anden dag måtte jeg stoppe hende... Hun led i den kjole og kom frem at hun tog den på kun for at glæde mig og hun kunne slet ikk li at have den på... Øv øv

   Slet