Sider

torsdag den 3. april 2014

Jeg prøver mønstre af...

Og denne gang var turen kommet til denne franske bog "Intemporels pour enfants". Der er både modeller til drenge og piger, og der er nogle fine modeller i blandt.
Stropkjole synes jeg er fin til sommer. Jeg har holdt mig i det samme stof og kun tilsat piping.
Jeg tænker også, at modellen kunne være rigtig fin i et mønstret stof (evt retro sengetøj med bambi etc) og andet stof/ensfarvet for oven.
Kjolen ukkes baftil med knapper, men det kan sagtens komme over hovedet uden denne åbning (testet på egen datter, med dertil gennemsnitligt hoved).
Stoffet er fra Paris. Købt hos les coupons de saint pierre, hvor de har bunker af stofstykker, alle klippet i stykker à 3 meter. Mange af stykkerne koster kun 10 euro. De har også webshop, men DESVÆRRE leverer de ikke til Danmark - og ja jeg har spurgt, bedt og tigget (bare en anelse). Men skal du til Paris, Montmartre, så kig ind. Hele området BUGNER af spændende stofbutikker. SUK jeg vil tilbage....måske på en "studietur" med andre stof-entusiaster.

12 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn den kjole... Du får altid lavet sådan nogle dårende dejlige ting hvor jeg desperat sidder og kigger mønstre og stoffer igennem for at se om jeg kan lave noget lignende :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :-) måske kan du låne nogle sommer numre af ottobre eller burda på biblioteket, så må der næsten bærerne stropkjole.

   Slet
 2. ih... den ser rigtig lækker ud... Må til at finde lidt nye mønstre så der kan komme lidt fornyelse til måske Emma genfinder gnisten for mors tøj igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg har set at minikrea også har en ret død model på en stropkjole, og de går vist til 10 år. Kh viola

   Slet
 3. Sikke en fin kjole! Det lyder spændende med stofbutikker i Paris! Jeg har studeret i Paris, men det var før jeg blev stofentusiast, så jeg kender slet ikke alle stofbutikkerne. Er det mest i Montmartre området de ligger? Jeg arb i øjeblikket på et indlæg om stofbutikker i Berlin, men tager gerne på studietur til Paris (eller andre steder) for at finde nye skatte ( når jeg har fået brugt lidt fra lageret :-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad har du studeret? Det lyder lækkert og spændende med studietid i Paris. I Montmartre ligger de meget koncentrere, og man kan finde alt! På Montmartre ligger der en stofbutik på 4 eller 5 etager. Og der er stofbutikker, der specialiserer sig i kostumer, og selv om det ikke lige er det, jeg syr, så er det bestemt et kig værd. Næste gang vælger jeg et hotel, det ligger på Montmartre, for stof er meget tungt!! Kh viola

   Slet
  2. Jeg har studeret valdhorn på konservatoriet i et år (ja det er allerede 10 år siden, gisp) Det var et rigtig spændende år på mange måder - der er så mange kulturelle tilbud i den by! Hvad med dig er du også lidt frankofil?

   Slet
  3. Min mir er franskmand, så mit link til Frankrig er familien. Jeg har familie i Toulouse og omegn, så Paris er ikke den by, jeg kender bedst.

   Slet
 4. Den er så yndig.. jeg er helt vild med stoffet... jeg har også været i det omtalte stofområde i Paris... åååh, hvilket paradis - måske det egentlig er meget godt for bankkontoen, at man bor så langt væk ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan du have ret i. Jeg ville også blive fristet over evne! Men et lækkert sted,ik?!
   Kh viola

   Slet
 5. fin kjole og fin model :)

  SvarSlet