Sider

tirsdag den 10. juni 2014

Anmeldelse af 2 sybøger

For et par uger siden læste jeg Annas anmeldelse af bogen "Love at first stitch". Jeg var fyr og flamme, og bogen blev bestilt med det samme.
Så kom bogen hjem, og jeg selv om jeg var begejstret efter at have læst Annas anmeldelse, så blev jeg på ingen måde skuffet.
Bogen er rigtig inspirerende, og jeg skal sy mange af modellerne! Der er forslag til, hvordan man kan ændre mønstrene og "make it your own".
Bogen er god til nybegyndere og øvede, da der er er mange forklaringer med billeder (meget pædagogisk), og syprojekterne stiger i sværhedsgrad, som bogen skrider frem.
Jeg anbefaler bogen på det varmeste!
Den anden bog, som jeg har anskaffet mig, hedder "Sewing Vintage Modern"  og er fra Burdastyle.
Bogen er god, men jeg er ikke lige så vild med den som den anden. Der er mange forslag til, hvordan man kan ændre mønstret (Meget teknisk), og bogen er ikke for begyndere (det er min vurdering).
Der er bestemt flere af modellerne, som jeg vil sy. Og bopgen er meget inspirerende,idet der under hvert årti er et afsnit med relevante modeikoner, designere man bør kende, must-have accessories osv.

Har du læst bøgerne eller en af dem?? Og hvad er din mening?11 kommentarer:

 1. Jeg har lige bestilt den første og glæder mig meget til at få den i hænderne. Den anden kender jeg ikke. Jeg er spændt på at se hvad du får syet. God sylyst.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. du kan rolig glæde dig!! Det er en meget inspirerende bog. Jeg ved ikke, om jeg når at sy noget fra den inden sommerferien, men jeg ved, at jeg nok skal komme til at bruge den :-)

   Slet
 2. Den øverste Big ønsker jeg mig også, efter jeg har set din anmeldelse bliver jeg vist nødt til at købe den:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg tror ikke, at du vil fortryde det :-) Den er altså lækker!

   Slet
 3. Der er efterhånden flere gode anmeldelser i blogland af den første bog, så den må jeg nok også hellere få mig anskaffet. Er spændt på at se hvad du får syet fra bøgerne. Du er en evig kilde til inspiration, Viola :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih tak, det er da noget af det sødeste, nogen har sagt til mig. Hvor er jeg glad, hvis jeg kan inspirere :-) Jeg er sikker på, at du også vil elske bogen. Den rammer bredt, synes jeg. Og der er små, hurtige syprojekter og mere omfattende.
   kh viola

   Slet
 4. Tak for anmeldelse. Jeg overvejer, om jeg skal have den dersens burda bog. Er den dyr? Den ser sådan ud.

  Kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Hej Anna. Den står til knap 14 Pund (eks de 17% moms samt fragt). Synes at prisen er meget rimelig. Jeg sparede selvfølgelig en del på fragten eftersom jeg købte 2 bøger på én gang (g det kan man lære, at man skal købe rigeligt med sybøger). Kh viola

  SvarSlet
 6. "love at first stitch" kom jeg også til at bestille efter at have læst Annas anmeldelse. Var heldig at finde den til 132,- incl fragt. Og jeg er lige så begejstret som du, så jeg lavede også en anmeldelse af den på min blog. Fantastisk bog.
  Kh Susanne, suskreahjoerne.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen så vil jeg da suse over til din blog:-)
   Kh viola

   Slet
 7. Uha, dem bliver jeg da også nødt til at kigge nærmere på!

  SvarSlet