Sider

torsdag den 12. marts 2015

Famous Frocks

Jeg er ekstremt begejstret for denne bog. Indtil videre har jeg kun syet en model op, men jeg har lyst til at sy samtlige modeller.
Der er designs fra stilikoner som Coco Chanel, Joan Crawford, Ava Gardner, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Mary Quant, Liza Minnelli, Anjelica Huston, Prinsesse Diana og Kate Moss.
Der er også informationer om disse kendte kvinder, som jeg synes er interessant læsning. Layoutet er lækkert og mønsterarkene er lagt i en hård kuvert, som sidder fast i bogen. Og mønsterarkene er meget overskuelige.

Nok skriveri!! Her får I nogle billeder fra bogen.
Jeg er solgt, men hvad synes I?


8 kommentarer:

 1. Ahem........Jeg er altså allerede kommet til at købe den :-) jeg glæder mig sådan til at få den i hånden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt! Jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for den. Er spændt på st høre, hvad du synes og se, hvad du får syet :-)

   Slet
  2. Ja, modellerne ser ud til at være lige mig.

   Slet
 2. Tak for det :-) Så er den lige til at finde!

  SvarSlet
 3. Det er da godt nok en lækker bog, den skal helt sikkert på ønskelisten, - eller også kommer jeg bare til at købe den. Flot kjole du har syet til dig selv. Jeg kunne godt se flere af modellerne passe ind i min graderobe.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
 4. Uh, hvor ser den lækker ud. Jeg kender den ikke, men er ganske langsomt ved at blive helt dårligt med kjoler fra tidligere tider. Hvor har du købt den? Amazon? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har købt den på Amazon i England :-)

   Slet