Sider

torsdag den 28. april 2011

Rockabilly
Så er  der dømt sommer og sol...og måske også lidt Søs fra Far til 4. Der er sving i skørterne, og jeg kan fornemme, at jeg bliver rigtig glad for denne kjole :-)
Kjolen er syet udfra et 50´er mønster. Overdel, ærmer og underdel er ét stykke, som er syet sammen med den modsatte side, hvis I forstår. Der går ca. 3 meter stof til denne kjole, for der går jo en del til den nederste del.
Skulle egentlig have haft solbriller på til Rockabilly looket, men klokken 7 om morgenen er der ikke så meget sol, og så skal det altså gå hurtigt, hvis manden skal agere fotograf på det tidspunkt :-)

Ha´en dejlig dag!

11 kommentarer:

 1. Sikke en fin kjole. Passer lige til sol og sommer :-)

  SvarSlet
 2. Eiiij, jeg er altså voldsomt vild med den kjole - har du selv gjort den eller er den ud fra et mønster?

  SvarSlet
 3. Tak skal du have :-) Jeg har syet den ud fra et 50´er vintage mønster. Hvis du er interesseret kan du få navn og nummer på mønstret (jeg er ikke hjemme lige nu). Kh. Linda

  SvarSlet
 4. Hov - jeg havde da glemt alt om mit spm. indtil jeg kom for at læse dit seneste indlæg idag. Jeg vil mægtig gerne vide mere om mønstret! Jeg havde det lidt på fornemmelse, at det var et vintage mønster. De er ret fantastiske - har jo selv lige brugt mandens penge på den slags, både til migselv og LilleSkid :D

  SvarSlet
 5. Hmm -blogger system halløj har slette min kommentar. Jeg vil vældig gerne vide mere om mønstret du har brugt. :D Jeg er lidt af en sucker for vintage mønstre, men det ved du jo ;)

  SvarSlet
 6. Ja blogger systemet har drillet, arghh!!! Jeg er i kolonihave, men jeg skriver lige nummeret og navnet på mønstret, når jeg kommer hjem i morgen aften. Du kan jo tjekke ebay, der er rigtig mange fine vintage mønstre, ofte til en meget rimelig pris.
  Kh. Linda

  SvarSlet
 7. Iiiih TAK!!!!

  Ja - I know ;) Men det er lige det der med at leve på mandens løn alene, det begrænser mine indkøb til dem som "jeg vil sy, når de kommer ind ad døren"
  Hvem der ikke havde cyklet rundt i uddannelsessystemet i evigheder, så var der da lidt SU til den slag ;)

  SvarSlet
 8. Du er velkommen :-) Mønstret hedder Simplicity 3815. Kuverten er lidt ødelagt, så jeg kan desværre ikke se årstallet.

  Se linket her, så kan du se kjolemønstret. Prøv evt. at søge på google eller Ebay.
  http://vintagepatterns.wikia.com/wiki/Simplicity_3815_A

  Kh Linda

  SvarSlet
 9. It's fabulous. I love your shoes too.

  SvarSlet