Sider

torsdag den 14. april 2011

Solstråle

Det er lige, hvad Flora er -  også når hun er iført denne nye frakke. 

Jeg elsker denne frakke!! Det er en kombination af farverne, faconen, den lille søde krave og lommerne. 
Jeg er vild med alle de fine detaljer, der er på vintage børnemønstre. I denne mønsterpakke er der også til en sød pige kjole, og den skal jeg da også sy. Det er længe siden, at flora har fået nyt tøj. Sådan er det nok bare, når man har en lidt ældre søster, men nu skulle det være.
Knapperne har jeg betrukket med samme stof, som jeg har brugt til frakken. Jeg tænker, at jeg vil i gang med at betrække knapper og sælge (til en meget rimelig pris) i min blogshop, der pt er helt tom.

Hvis du vil have fingre i dette mønster fra 1969, så sælger jeg nu mønstret blive dit for 50 kr + porto. Hvis du er interesseret, så send mig en mail (se kontakt).

6 kommentarer:

 1. Total skøn jakke - og supergod ide med knapper i shoppen :)

  SvarSlet
 2. Super fed Jakke! Skønne farver - SKØØØØØØN unge :D

  SvarSlet
 3. Den jakke, er bare så lækker!!! Kan godt forstå, der var en køber til mønstret. Gad rigtig godt sy en lignende én til Liva i str. 116-122 - du har ikke tilfældigvis en idé om, hvor man kan få fat i et mønster til lidt større piger, der minder om det, du har brugt?

  Kh Maria

  SvarSlet
 4. Hej Maria,
  Uha jeg ville prøve at google "childrens vintage patterns" Evt jacket også. Jeg er sikker på, at der så må dukke noget op. Held og lykke med jagten. Der er SÅ mange lækre mønstre derude!!
  KH. Viola

  SvarSlet
 5. Mange tak. Jeg må i gang med jagten :-)

  SvarSlet