Sider

lørdag den 9. juli 2011

I en kælder på Vesterbro

har jeg tilbragt to virkelig dejlige dage sammen med 5 andre kursister og Line.Det er skønt at tilbringe to dage sammen med andre, som også er optagede af at sy og lære nyt. Der blev også tid til snak om løst og fast - rigtig hyggeligt.
Vi blev godt guidet gennem vores projekter af Line. Hun er så dygtig til sit håndværk og også til at lære fra sig.
Jeg har virkelig fået noget ud af workshoppen, og jeg føler mig vildt inspireret til at begynde på en masse nye projekter. Det er ikke sidste gang, at jeg skal afsted på Marapytta workshop :-)


Jeg fik lavet en quiltet jakke, som jeg er vildt stolt af. Jeg er rigtig glad for den, og jeg skal helt sikkert lave et par stykker mere.
Desværre må jeg holde en lille sypause, for min maskine kan ikke sy mere og er til reparation i 3 UGER!!

I´ve just spend 2 wonderful days in Line´s basement. Wow what a workshop!! I had a great time with five other women. I´ve learned so much and I feel so inspired. I just love Line´s workshop and I am definetly returning.
I made a quitet jacket and I am very proud of the result.

3 kommentarer:

 1. jeg så din fine jakke hos marapytta! og hvor er den bare flot! elsker dens farver!! - bliver helt ked af jeg ikke selv kan sy :/ ;)

  SvarSlet
 2. jeg har ikke lige kunnet finde en mail på dig, så jeg skriver her og håber det er okay :)

  Jeg vil meget gerne invitere dig til bloggertræf, d 24 september kl 12 i vanløse. her vil være en masse dejlige kreative damer, lidt kage og kaffe og selvfølgeligt den obligatoriske goodiebag;)
  Du må meget gerne give lyd på min side www.muabi.dk om det så er tilmelding eller afbud:)
  MVH Elisabeth

  SvarSlet
 3. Hej Elisabeth, tusind tak for invitationen :-) Jeg ved endnu ikke, om jeg er i København den weekend i september, for vi bor jo på Fyn. Men hvis det viser sig, at jeg er herovre, så vil jeg gerne med. Jeg venter med at tilmelde mig til jeg ved besked :-) Kh. Viola

  SvarSlet