Sider

tirsdag den 12. juli 2011

Ny symaskine

Min "gamle" Pfaff måtte kollapsede i sidste uge, da jeg var på workshop hos Line Marapytta. Så kan man da tale om dårlig timing!! Den havde haft en del skavanker, selvom den kun var 4 år gammel.

Nu gad jeg ikke mere!! Jeg tog hen til billigesymaskiner i Rødovre, hvor jeg fik en fantastisk betjening og vejledning. De tog min gamle maskine i bytte i handlen, for en god pris synes jeg (taget i betragtning, at den først skal repareres osv). Hos Billigesymaskiner giver de 5 års garanti, og reparerer den også kvit og frit i fem år. Meget søde og dygtige mennesker, og så har de gode priser på deres maskiner.Nå men er den ikke flot, min nye maskine?? Det er Pfaff Expression 2.0. Jeg har ikke syet noget på den endnu, men forventningerne er høje.

4 kommentarer:

 1. Sådan en lækker maskine har jeg også. Håber du bliver lige så glad for den som jeg har været for min:)

  Mvh Mette

  SvarSlet
 2. Uha det lyder som et godt sted, at bytte sin gamle symaskine -s- Må man spørge hvor meget du måtte slippe for den "nye" model? Venter spændt på, hvad du kan få krearet på den nye maskine :o) /Heidi Clara

  SvarSlet
 3. Jeg betalte 6700 kr incl lidt ekstra tilbehør, når prisen på den gamle maskine var trukket fra. Den fik jeg 1500 kr for. Mon ikke denne maskine så holder i rigtig mange år? Det skal den!

  SvarSlet