Sider

tirsdag den 10. april 2012

Jeg troede, at der var behov for en forårsjakke...

Jeg mener, vejret var jo så godt, da jeg begyndte at klippe stof til Olivias jakke. Nu er det koldt igen, men jakken er taget i brug, som I kan se.
Olivia fik valget mellem 2 stoffer, og endte med at vælge det lækre Echino stof :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin jakke! Den må Olivia da være mega glad for!! Kender godt det der med lige pludselig at være for tidlig på den med forårsjakken - og så skal jeg hilse at sige, at det er temmelig svært at overbevise bestemte piger om, at det ville være en god idé at hoppe i vinterjakken igen! KH Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe hun har fået lov til at beholde den på, men da hun ville have t shirt med korte ærmer på i morges, så sagde jeg nej!! Mange gange:-) men skal vi ikke trøste os med, at det er dejligt med sunde børn med en fast vilje :-)

   Slet
 2. Hvor er den bare flot - både i stoffet og i finish'en! Ja, jeg havde også håbet på, at det var foråretstøjet, vi skulle have frem. Det må vist vente lidt endnu!

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anna. Det er også sjovt at sy jakker, og nu har min svigerinde spurgt, om jeg vil sy en til min niece, og det vil jeg gerne, så jeg skal i gang igen :-)
   Kh viola

   Slet
 3. Hejsa Viola! Hvor er den altså rigtig sød og flot arbejde! Jeg er også ret vild med dine farvede kogler!! Genial ide, som evt. kunne bruges som påskeæg i haven! Mon vi snart skal tage os sammen til at finde en hyggedag, inden vi helt glemmer det igen?!
  Knus Inger Lise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Inger Lise.
   Tak for din søde kommentar :-)
   Det synes jeg kunne være rigtig hyggeligt, og jeg vil rigtig gerne være med til en hyggedag! Men jeg er bange for, at jeg ikke er primus motor på sådan en dag. Men deltager og bager en kage, det gør jeg gerne!

   Slet