Sider

torsdag den 12. april 2012

Sig det med en jakke


Da Nicolai og jeg tog til Paris i påsken fik vi passet Oliva af børnenes fætter og kusine (og deres forældre). Fantastisk! Det sætter vi virkelig pris på :-)

Kusinen Kamma og hendes mor ville gerne have en jakke lige som den, som jeg har syet til Olivia. Og det ville jeg da gerne, for hvordan siger man bedre tak end med en jakke?9 kommentarer:

 1. Rigtig sød jakke. Jeg kan mægtig godt lide stoffet der både er tøset og lidt sejt med det spindelvæv :-)

  SvarSlet
 2. Forstår da godt at de ønskede sig sådan en jakke, den er super fin!

  SvarSlet
 3. Wow. En jakke mere. Den er flot. Men det tager lidt tid med de jakker, gør det ikke?

  SvarSlet
 4. Hej Vibeke. Jeg synes også at stoffet er pige agtigt og samtidig sejt og vildt. Det er japansk stof, og mærket hedder Echino.
  Kh viola

  SvarSlet
 5. Tak Binemor :-)
  Hej Maria: jo det tag noget tid. Jeg er vist heller ikke en af de super hurtigere syersken. Men jeg vil gerne have det pænt, og så må det jo tage den tid, det skal tage :-) Man kan jo kun se resultattet, ikke timerne brugt på det :-) Kh viola

  SvarSlet
 6. Begge jakkerne er utrolig flotte. Jeg skal også i gang med en til ældste datteren herhjemme. Hvilket mønster har du brugt. Det kunne godt ligne det fra Ottobre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorthe.
   jeg har brugt et mønster fra bog "Børnetøj 4-7 år" De har også lavet en bog til mindre børn, og der er mønstret også i. Det er søstrene meedom der har skrevet den, og den kan varmt anbefales.
   Kh Viola

   Slet
  2. Ej hvor sjovt. Den bog har jeg da selv. Så jeg må da bare i gang.

   Slet
  3. Hehe det er utroligt hvad man har, uden lige at vide det, ik. Rigtig god fornøjelse med jakke syningen.
   Kh viola

   Slet