Sider

fredag den 20. juli 2012

Glade farver og tanker...

om at sy børnetøj med salg for øje. Jeg er flere gange blevet spurgt og opmuntret til at sy på bestilling, men hver gang har jeg sagt nej. Nej fordi tiden til tider er knap og fordi jeg er bange for, at det bliver et pres (hvis der da er nogen, der vil købe det jeg laver). Men når jeg mærker efter, så har jeg også været bange (er det måske stadig lidt) for at jeg ikke var dygtig nok osv osv. Men nu har jeg besluttet mig for, at jeg i den nærmeste fremtid vil prøve at kaste mig ud i det:-) Jeg er på ferie i kolonihaven i Rødovre, men når jeg kommer hjem om en uges tid, vil jeg udvælge mønstre, som jeg vil bruge :-)
Jeg tænker, at jeg vil sætte til salg her på bloggen og på Trendsales. Kender I andre gode steder? Amio måske, men er det ikke lidt dyrt og besværligt?
Jeg har lavet endnu en variant af kassebukserne. Det er da glade farver :-) Jeg tror, de ryger i min "butik", når den åbner :-)


12 kommentarer:

 1. Du skal bare springe ud i det- ellers vil du gå og spekulere om du kunne eller ikke kunne. Pøj pøj. Knus Heidi

  SvarSlet
  Svar
  1. hej Heidi. Ja det er nok bare at springe ud i det :-)

   Slet
 2. dit talent fejler da absolut ikke noget... men jeg ved hvad du mener. Jeg syr en smule tøj på bestilling i ny og næ - ja og så selvfølgelig tørklæderne.
  Jeg tror heldigvis det forholder sig sån at man selv ser små "fejl", som modtageren aldrig ville se.. så hvis man kun sender noget afsted man selv er tilfreds med, så kan det vist ikke gå helt galt:-)

  Det sværeste er hvad man skal ta for det, synes jeg..

  kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak :-) Jeg er nok også lidt tilbageholdende, fordi jeg engang havde en net-butik (dog ikke med egne varer), men folk kan jo finde på at klage over de mindste ting. Men det var den gang, og jeg skal ikke lade mig afskrække.
   Ja du har da god gang i tørklæderne :-) De er også virkelig flotte :-)
   Hmm ja det med prisen er en svær sag. Det er jo en balance, for man skal jo have noget ind for materialer og også noget for tiden man bruger på det. Generelt er det svært at sætte en pris for de ting man selv laver.
   Kh Viola

   Slet
 3. Go for it! Du laver nogle fantastiske ting så bare se at komme igang:-) Trendsales og bloggen er absolut gode steder at starte. Amio er også ok, men det går ikke så stærkt derinde:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for pep-talk´en!! Jeg kan mærke at jeg får mere og mere blod på tanden.....så tak for det :-)
   Kh Viola

   Slet
 4. Tilslutter mig koret - go for it! At dømme herfra ser det prof. ud det du laver ;o)

  Håber resten af ferien bliver med solskin. God weekend.

  SvarSlet
 5. Tak Pia. Jeg springer ud i det....ja jeg gør så. Det bliver spændende!
  Nu har de jo lovet sol, så jeg tror, at turen går til sommerland Sjælland en af dagene :-)
  Kh Viola

  SvarSlet
 6. Ja gør det dog:-)
  Er spændt på at se hvad du finder på!

  SvarSlet
 7. Fedt - det skal du gøre. Giv det en chance! Fine sager du laver!!! :)

  SvarSlet
 8. Jeg ville vælge Amio frem for Trendsales, evet kan du oprette en side poå FB- det har jeg meget held med (du kan søge på Trold&Trunte hvis du vil se min side) På amio går det måske ikke så stærkt men det er nemt og overskueligt og folk der shopper der frem for TS ved at det er prisen de skal give. På ts vil de hele tiden underbyde, samt det er blevet for dyrt- der er gebyrer for alt muligt og du skal være VIP for at sælge eget design, på Amio skal du kun betale hvis du sælger noget

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da en god idé med FB. Jeg har godt nok ikke en profil, men det kan jeg jo få :-) Hmm det lyder ikke så godt med TS, hvis folk ikke vil betale prisen, og hvis overskud fra salg går til gebyrer. Jeg kan da godt se, at det kræver at man sælger en del, hvis man skal betale et månedligt gebyr. Lidt kedeligt, hvis man ikke har solgt noget.
   Tak for de gode tips! Det er bestemt værd at tage med i overvejelserne :-)
   Kh Viola

   Slet