Sider

fredag den 27. juli 2012

Prik prik prik + spørgsmål om coverlock

Prikker på kjolen til Olivia. Endnu et vintage mønster er blevet syet op. Dette mønster afskiller sig fra de mønstre, som jeg tidligere har syet. Denne model er en lavtaljet kjole med masser af sus i underskørtet.
Kjolen lukkes bagtil med usynlig lynlås.
Er der nogen af jer, der har en coverlock maskine? Jeg kunne godt tænke mig at høre, om I er glade for den, om I får den brugt og hvilket mærke I har. Jeg går og overvejer at få mig en. Til september skal jeg på kursus i overlockeren, for jeg bruger den ikke fuldt ud den jeg har. Tænkte at kurset måske ville give mig blod på tanden til at komme videre med jersey....
Erfaringer mm modtages med kyshånd :-)6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin. Og sikke en model du har til at vise den frem:-)

  SvarSlet
 2. Total model-billede:-) Kjolen er virkelig sød - jeg synes der er lidt 30´er over den på en eller anden måde.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina. Tak! Jeg tænkte også 30'er stil da jeg så den. Kjolen hitter virkelig hos oliviA. Dejligt at hun stadig vil gå i mors tøj :-)

   Slet
 3. Kære Viola

  Jeg er også på udkig efter en maskine, som kan lave en dæksøm. Jeg har undersøt markedet og fundet ud af, at det bedste er, at man får en coverstich og ikke en coverlocker, hvis man har en overlocker i forvejen. Coverlockeren er en blanding af overlocker og coverstich, og den skal du tråde om hele tiden, hvis du ikke bruger overlockeren ved siden af. Jeg tænker, at en Bernina 009 DCC nok er det, jeg skal have fat i. Den klipper ikke, men kan lave to dæksømme. Jeg er bestemt ikke ekspert, men så langt er jeg kommet i min research:-) Sig til, hvis du finder ud af noget mere. Der går nok lidt tid, før jeg får råd til en sådan maskine, men det er jo godt at være forberedt:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anna.
   Tak for dine tanker om sagen. Jeg har også fundet frem til at det hedder en coverstitch. jeg har læst på flere side, at coverlockeren er besværlig at skifte om fra den ene funktion til den anden, så sådan en bliver det ikke (hvis det bliver).
   Jeg har læst mange rosende ord om Janome cover pro. Den skulle være meget brugervenlig og sy flot. Jeg har set på Trendsales at der er en næsten ubrugt Bernina 099 Dcc til salg på trendsales, hvis det var noget?
   jeg drømmer også lidt, for pengene er ikke til det lige nu.....men en dag måske.
   Kh Viola

   Slet