Sider

onsdag den 11. juli 2012

Puf-ærmer og sløjfe

 Jeg havde fået nok af at sy bukser til ungerne, og derfor glædede jeg mig ekstra meget til at give mig i kast med en kjole til mig selv. Simplicity 8014 modellen er fra 1968. Jeg kan rigtig godt lide pufærmerne og sløjfen, som giver en flot talje. Ja halsen synes jeg faktisk også er ret fin, så jeg er rigtig godt tilfreds med kjolen. Stoffet købte jeg i en af de mange fantastiske små stofbutikker i Paris, Montmartre.7 kommentarer:

 1. Jeg er forelsket i den kjole! Hvor er den bare smuk - idag har jeg købt nogle gamle symønstre i den lokale svenske genbrug - de er også fine, men din model er lige sådan en kjole der passer til mig:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina. TAk for de søde ord! hvor er det fedt at du har fundet gamle mønstre. Jeg plejer at købe mine mønstre på Ebay, fordi der er et stort udvalg og prisen er fair. Hvis du er på udkig efter et kjolemønster som mit, så prøv at kigge forbi Ebay eller søg på Simplicity 8014.
   KH viola

   Slet
 2. Den er bare så smuk og klær dig super godt og sikke noget fantastisk flot stof. Jeg er da bare dybt misundelig på det mønster, lige sådan et jeg kunne tænke mig.

  SvarSlet
 3. Tak Dorthe. Prøv at søg på SImplicity 8014, så kan det være at mønstret er til salg et sted. Husk at der kun er 1 størrelse i sådan en pakke og ikke mange forskellige str. som vi kender herhjemme fra. Jeg bruger en str. 12 i vintagemønstre.
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. virkelig smuk kjole i virkelig smukt stof!! igen;-)

  SvarSlet
 5. Super super fin kjole!
  Jeg er også helt vild med det mønster. Den sidder virkelig smukt på dig!
  Og smukt stof til den :).
  Kh maj

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare en smuk og elegant kjole!
  - den er super smuk til dig :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet