Sider

onsdag den 22. august 2012

Endelig skete der lidt her på bloggen!!

Ja jeg beklager, at der har været larmende stille her på bloggen. Vi har haft travlt herhjemme med skolestart for min mand og jeg, der begge er lærere og en Olivia, som lige er startet i børnehaveklasse - oj hvor er det stort!! Og Flora som har skiftet børnehave. Det er alt sammen godt, bortset fra at jeg ikke har haft den fornødne tid til at tage mig kærligt at mine stoffer og Fru Pfaff.
Men i dag har jeg haft fri, så nu skulle det være.
En sød kjole med legende børn blev lavet i en str. 6 år. Jeg synes, at den er fin, men Olivia var lidt i tvivl, så jeg tror jeg sætter den til salg på Trendsales.

8 kommentarer:

 1. Hold da k.ft noget lækkert stof:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes du og jeg, men stoffet er grunden til, at Mademoiselle Olivia er meget i tvivl, om kjolen kan være noget for hende, ihh altså.
   Stoffet har jeg købt for laaaang tid siden på nettet fra USA.
   Kh Viola

   Slet
 2. Sikke en fin kjole. Og ja, smukt stof! Dejligt du er i gang igen. Men kan godt forstå at skolestart på flere fronter kræver tid og energi. Bare det, at Liva er startet, er lidt af en omvæltning - også selvom hun har gået i SFO siden 1. maj.. Kh Maria

  SvarSlet
 3. EJ den er absolut skøn Viola!!
  Lækkert stof :)

  SvarSlet
 4. Så fint stof! :) Og sød kjole...

  SvarSlet
 5. tak for jeres søde beskeder!!! Det føles skønt at være tilbage!!!

  SvarSlet
 6. Sikke da en fantastisk kjole - så simpel, og alligevel så fin (eeelsker detaljen med bindebåndet!). Lækker blog, her vil jeg glæde mig til at følge med!
  Kh. Trine

  SvarSlet
 7. Ej hvor er den bare fin. Er da hel vild med stoffet, men kender alt fot godt det med de kræsne tøse tøser. De er skisme ikke altid til at blive lige kloge på.

  SvarSlet