Sider

mandag den 27. august 2012

Turi-design kup

I weekenden var jeg så utrolig heldig at finde dette helt fantastiske norske Turi-Design stel på et loppemarked. Det var pakket ind i avispapir, der var godt og vel 12 år gammelt og kvinden, der solgte mig det virkede glad for at komme af med det. Så var vi to, der var glade - men nok mest mig :-)

15 kommentarer:

 1. åh du godeste!!! hvad skal stellet koste? - jeg eeeeelsker det og har i forvejen noget af det:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. ej nu tosser jeg da vist.. det var jo kun bamse og kylling der var til salg - hahaha:-D

   Slet
  2. hehe.... jeg er også helt vild med stellet. Jeg har netop solgt ud i mine stel, så jeg kunne sagtens finde en god plads til det nye :-) Jeg betalte 100 kr for alle delene, så det var jo et kup!
   Kh Viola

   Slet
  3. fantastisk!:-) - hvis du mangler middags tallerkener ku jeg godt finde på at gi dig mine - sån noget skal altså være samlet<3 hvis ikke hos mig, så må det jo blive hos dig;-D

   Slet
  4. Uha det er et fornemt tilbud. Måske kunne vi bytte tallerkner mod noget stof?

   Slet
  5. ja mon ikke vi kan finde på en handel på vores tur til kolding i oktober? - du kan nok høre jeg regner med vi skal køre sammen;-)

   Slet
 2. Det er også så flot det stel! ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. ja og teen og kaffen smager bestemt bedre i de her kopper :-)

   Slet
 3. Virkelig 70´er lækkert stel! Så smukt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Jeg bliver helt nostalgisk. Samlede dette sted, da jeg var ung (ca. 1970). Havde også ovnfaste gryder. Men så udgik det, og jeg fik at vide, at det var fordi der var for meget bly i glasuren, så det kunne ikke godkendes længere. Ikke at jeg vil tage glæden fra dig. - Jeg var glad for det, men kunne så ikke supplere, og har nu kun 2 æggebægere tilbage.

  SvarSlet
 5. supplerende til ovenst.: jeg ville gerne have opgivet min mail-adresse, men systemet påstår, at der er fejlagtige tegn i adressen. Det er der ikke, det er min alm. adresse, jeg skriver. - laila-neumann@webspeed.dk

  SvarSlet
 6. Elsker det stel, der var du super heldig :-)

  SvarSlet
 7. Hej laila. Jeg sender dig en mail :-)

  SvarSlet
 8. Er det samme stel som den her Tusindfryd har til "salg"? http://tusindfryd-blog.blogspot.dk/2012/09/samler-du-pa.html Ved ikke om den er blevet afsat endnu:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er det, men jeg tror, at hun fik det afsat i en fart. Og der er langt til Østerbro her fra Sydfyn :-)
   Men det var pænt af dig at tænke på mig :-)
   Kh Viola

   Slet