Sider

lørdag den 20. oktober 2012

Farvel til mit krea-rum

Og heldigvis goddag til ny kommende krea-stue :-) Jeg har ellers et rigtig skønt krea-værelse, men vi har to stuer - en stue i stueetagen og en på førstesalen. Vi bruger ikke stuen i stueetagen så meget, og det er synd, for den er ret hyggelig. Vi vil derfor lave en krea-stue for hele familien, hvor man kan sy, tegne, skrive, lave perler, læse eller andet. Planen er at min lange bordplade (3 meter) skal med i stuen og vi bebeholder vores store spisebord, så der bliver flere steder at sidde. Og så vil vi også bevare de to hyggestole, så man kan sidde hyggeligt og slappe af ved brændeovnen. Jeg glæder mig til at det bliver færdigt, og jeg kan invitere jer indenfor. Måske også til en kreadag IRL?

Her kan I se billederne af mit nuværende krearum :-) Det er dog ikke blevet til meget krea og syning i denne ferie, for vi har hygget med familien og holdt Olivias 6 års fødselsdag. Men det har også været rigtig hyggeligt :-)
9 kommentarer:

 1. Super god ide, Viola! Jeg har også fået lov til at indrette mit krearum i forlængelse af stuerne, for ellers ville jeg enten ikke få syet, eller også ville jeg ikke være så meget sammen med de andre to. Det er altså hyggeligt, og det gør jo ikke noget, at gæster også kan se "kreativiteterne":-)

  Rigtig god weekend til dig. Her skal vi også indrette krearum:-)

  Kh
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anna. Ja jeg tænker også at det er godt at det er godt at rummet ligger op ad køkkenet, så jeg er lidt tættere på de andre, og mon ikke de også får lyst til at være kreativ.
   God arbejdslyst med dit krea rum. Glæder mig til at se det :-)
   Kh viola

   Slet
 2. Sikke en god ide med en krea-stue. Det bliver skønt for hele familien, at kunne sidde og hygge sammen. Dit nuværende krea-rum ser ellers også hyggeligt ud. Jeg glæder mig til at se billeder af det nye rum.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Mette. Ih jeg glæder mig også :-) mit nuværende rum er nu også rigtig hyggeligt, men det bliver dejligt at kunne sidde i stuen med en eller flere børn og lave alt muligt krea. Kh viola

   Slet
 3. For en fantastisk ide`
  Synes ditt nåverende rom er fint også jeg:)

  SvarSlet
 4. Hej Trine. Tak skal du have. Det er et godt rum, men jeg tror det nye bliver fantastisk :-)

  SvarSlet
 5. Held og lykke med flytningen af krearummet - også selvom det gamle er fint! Men det er nu også ret hyggeligt at være tæt på resten af familien, når der skal kreeres. Tillykke med Olivia! Kh Maria

  SvarSlet
 6. Jeg er helt vild med krearum, hvor man kan se stofferne og alle gadgets. God fornøjelse med indretningen af kreastuen. Det bliver dejligt at få familien tæt på, og kreere sammen med dem :-)
  Sikke en skøn blog du har dig. Jeg melder mig straks som fast læser.
  Kh Line

  SvarSlet
 7. rigtig hjertelig velkommen til Line :-) Og tak for dine søde ord :-)
  Kh Viola

  SvarSlet