Sider

tirsdag den 23. oktober 2012

Tilskæringskursus og stoutmodel 1

Som nogle af jer ved, så har jeg meldt mig til et design og tilskæringskursus. Vi skal nå at arbejde med nederdele og overdele i fast stof. Vi er godt i gang med nederdele, tilskæring og konstruktion og syteknikker. Det rykker!!! Og det er fedt!

Jeg har netop syet min grundmodel ud fra mine personlige mål. Der er plads til numse og hofter , og den passer perfekt i taljen.....og det er aldrig tilfældet, hvis jeg køber stangtøj.
Jeg er ikke færdig med modellen. I morgen skal jeg lære, hvordan jeg går fra grundmodellen og lægger baner ind. Og en masse syteknikker. Jeg GLÆDER mig :-)

Her pejer jeg for at vise, at lynlåsen skal sidde her. Den er ikke syet på prøvemodellen, blot sat sammen med knappenåle.
4 kommentarer:

 1. Hvor er du heldig!
  Det ville jeg mægtig gerne :).

  SvarSlet
 2. Eiiii jeg bliver også helt misundelig. Du bliver jo sindsygt sej til alt det syning. (eller du er sej i forvejen... så mere sej!) Kh Maria

  SvarSlet
 3. Hvor må det være spændende....håber det er mig om et par år, men skal lige øve lidt mere herhjemme først:-) Og hvor er du bare en smækker-lækker nipsting!
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Jeg synes også, at jeg er rigtig heldig at jeg kan deltage på det kursus og det passer ind med arbejde og familie. Det er SÅ fedt at lære en masse, som giver uanede muligheder.
  Christina : tak tak jeg tror at det er tilpasningen af nederdelen, der får mig til at virke nips agtig :-)
  Kh viola

  SvarSlet