Sider

søndag den 16. december 2012

Det kan man jo også sy...

Det er længe siden, at jeg sidst har lavet notesbøger, men da jeg lige stod og manglede en lille gave, så kom jeg i tanke om, at jeg da lige kunne lave et quiltet omslag til en bog... og en matchende nøglesnor, når nu jeg var i gang. Stoffet er fra Liberty, og jeg tror, at det vil falde i modtagerens smag.7 kommentarer:

 1. Virkelig lækkert, viola. Elsker stoffet! Kh Maria

  SvarSlet
 2. Åh hvor er det smukt. Jeg elsker bare det print. Jeg ville rigtig gerne se hvordan notesbogen sidder i etuiet, for jeg har også lyst til, at klæde min kedelige FOA kalender i et lækkert etui. Har du lavet det på samme måde som vi pakker skolebøger ind ?

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette. Tak! Ja så vil du også kunne kende din kalender fra de andres :-)
   Jeg gør sådan her:
   2 stykker sof i samme størrelse (forside + bagside) og pladevat som mellefoer. Stoffet skal være længere end notesbogen, da den skal kunne lukkes og lidt bredere, da den skal syes sammen for oven.
   Sy sammen ret mod ret (med pladevattet i midten. Sy sammen hele vejen undt - lad dog et stykke på ca 5 cm stå åben.
   Vend stoffet, så retsiden vender ud.
   Sy de 5 cm sammen i hånden.
   Bogens 4 hjørner skal også syes sammen i hånden. Se billede 2; der hvor jeg har fingeren er det ene hjørne,hvor jeg har syet sammen.
   God fornøjelse! Kh viola

   Slet
  2. Åh, takker for den fine beskrivelse. Nu har jeg styr på hvordan du har gjort. Teg skal bestemt ha´syet et til min kedelige kalender. Skønt at 16 dages juleferie snart venter forude.

   Glædelig jul.

   Kh Mette

   Slet
 3. Sikke da en dejlig gave at få!

  SvarSlet
 4. tak! Ja jeg håber, at hun bliver glad :-)

  SvarSlet