Sider

fredag den 21. december 2012

Jeg nåede det!

at sende det sidste par bukser afsted, som en lille gut (eller hans mor) skal åbne juleaften.
Jeg har også syet et andet par klapbukser til Marlene (eller hendes søn). Vi har nemlig indgået en dejlig byttehandel, hvor jeg til gengæld får lov til at vælge et af Marlenes flotte tørklæder. Skønt!

Nu skal resten af dagen nydes med familien, for vi er omsider ved at være raske alle mand efter en ordentlig omgang!! Selv hunden lå med varm snude i flere dage!!

4 kommentarer:

 1. Fine bukser som altid og dejligt hele familien er ved at være ovenpå. Nu må du og hele familien en fantastisk jul og så vil jeg også benytte lejligheden til at sige, at du gør blogland til et skønt sted at være. Knus maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Maria. 1000 tak! Dine ord varmer og gør godt. Jeg kan kvittere ved at sige i helt og aldeles lige måde:-)

   Slet
 2. Hej Viola.

  De er vel nok skønne de bukser med klap og det hele :o) Har du selv lavet mønsteret ??? Jeg elsker også at sy i babyfløjl. Har længe hængt i Elsebeth Gynther mønstre, men er ved at trænge til noget andet ;o) Hvor finder du mønstre ???

  Tak for din kommentar inde hos mig og rigtig glædelig jul til og din familie.
  Kh Anette

  SvarSlet
 3. Hej Anette. Jeg kan desværre ikke tage æren for mønstret. Det kan købes som pdf fil hos small-needless. Kender godt det med at sy meget af noget! Nu trænger jeg også til at sy noget andet, måske en fin kjole til min datter :-) rigtig god jul Anette :-)

  SvarSlet