Sider

torsdag den 17. januar 2013

Ikke tilfreds!

Jeg har rettet og rettet og rettet til på mønstret, og det er skam blevet bedre, MEN jeg er stadig ikke tilfreds! Øv altså! Nu har jeg besluttet mig for at sige "det er som det er", og så kommer jeg videre med mit krea liv uden at blive bitter. Måske er mådellen bare ikke kropsvenlig på mig. Bukserne er for kasseagtige til mig, men hvis jeg skal sige noget positivt, så er det, at de er rare at have på. Næste gang jeg skal sy bukser er næste weekend , hvor jeg skal på bukse workshop. Jeg tænker, at jeg vil lave en mere kropsnær buksemodel.
8 kommentarer:

 1. Jeg synes da ellers, at de sidder pænt hen over bagdelen. Jeg synes også at det er rigtig svært at sy bukser til sig selv. Jeg har forsøgt mange gange,, uden at få et heeeelt godt resultat ud af det. Når det så er sagt så vil jeg mene, at de bedste bukse-mønstre er dem fra Ottobre Woman. Kender du dem ? Jeg har en aftale med mig selv, bukser køber jeg og bluser og jakker syer jeg ofte selv.

  Kh Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mette.
   Tak for din kommentar. Bare rolig jeg giver ikke op :-) Tak for tippet med Ottobre design - det vil jeg kigge nærmere på. Jeg har lavet bukser før med godt resultat, så jeg skal nok bare prøve en anden model.
   Kh Viola

   Slet
 2. Jeg synes nu bukserne er pæne! Men hvis du ikke selv føler dig helt tilfreds og godt tilpas i modellen, så prøv da med en anden model. Jeg tror nu også at det vil klæde dig, hvis de sidder lidt mere til. KH Maria

  SvarSlet
 3. Hej Maria :-) jeg synes heller ikke de er grimme, men nogle modeller klæder mig vist bedre end andre. Jeg gemmer dem og de er så rare at have på, så jeg skal nok finde dem frem i ny og næ. Jeg glæder mig dog til at give mig i kast med andre spændende modeller.
  Kh Viola

  SvarSlet
 4. Kender det godt, man bøvler og bøvler og tænker piiiiiiiiis :)
  Men ligesom de andre synes jeg de ser fine ud, men det er DIG der skal være tilfreds. Er det blød denim du har syet i?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe. Jeg tænkte enten smider jeg dem i skraldespanden ellers skal jeg gøre dem færdig NU. De skal ikke ligge i en krog og grine af mig hver gang jeg går forbi.
   Jeg tænker, at de skal bruges som fritidsbukser :-)
   Men heldigvis har jeg en masse nye spændende sy ting, som jeg skal i gang med :_)
   Kh Viola

   Slet
  2. ja det er bødt denim og det er super behageligt at have på. det kan jeg varmt anbefale - også til børnetøj.

   Slet
 5. Det kan jeg godt følge dig i. Jeg bryder mig heller ikke om bukser, der er for vide - med mindre det er pyjamasbukser!

  Kh Bodil

  SvarSlet