Sider

torsdag den 24. januar 2013

Yeah nyt tøj!


Januar er sparemåneden, men jeg er vildt dårlig til det med at spare, for jeg er en svag sjæl, der nemt fristes over evne, ognår jeg samtaler med mig selv, så kommer jeg ofte frem til at jeg fortjener det - lige som de smukke damer i L´Oreal reklamerne.
Når det er sagt, så hør hvor sej jeg har været! Jeg har lavet mig en 1/4 sol af noget stof, som jeg har haft liggende i 3 år. Det er stort, fordi jeg får ikke syet meget for tiden og fordi jeg har brugt noget af det, som jeg havde liggende. Ahhh det er nu dejligt med nyt tøj :-)12 kommentarer:

 1. Den er da super flot! Kender godt det med at man fortjener det ;)

  SvarSlet
 2. Fedt. Du er så fin i nederdelen. Kender udmærket både det med, at det er rart, når der bruges af det, man har - og også at det ikke er så svært at overbevise sig selv om, at man da godt liiiiige må købe.... Kh Maria

  SvarSlet
 3. HVOR ER DU SEJ....jeg er selv en skumfidus til at passe på det med moneterne ;O) Du ser top lækker ud i din sol....wauhuuuu den er NAJS ;O)

  SvarSlet
 4. Kender et alt for godt:-) men hold da op den er fin. Dejligt med nyt og især når man ikke har haft penge op af lommen:-)

  SvarSlet
 5. Viola du er simpelthen så skøn! Fed nederdel. Jeg havde også en plan om minus udgifter i januar.....ups har købt ny taske, 3 kjoler, HAY sengetæppe, plakater, gryde og makeup.....

  SvarSlet
 6. Den er super flot til dig :-)

  SvarSlet
 7. Tak for jeres søde kommentarer. Hvor er jeg glad for at jeg ikke er den eneste med den last :-)
  Kh viola

  SvarSlet
 8. Your work is wonderful. I love your blog. Kisses from Spain.

  http://redecoratelg.blogspot.com.es/

  SvarSlet
 9. sikke en fed nederdel Viola.. den er jeg vild med.. Kh C

  SvarSlet
 10. Super lækker nederdel og det er skønt at få brugt fra lageret.

  Kh Mette

  SvarSlet