Sider

torsdag den 28. februar 2013

Fra kjoler til bukser

Jeg er ikke færdig med at sy sommerkjoler, men trængte lige til at lave noget andet.
Bukserne er syet i det dejligste, mest bløde bredriflede fløjl. Jeg er vild med fløjl :-) Og farven, den støvede lilla, den ser man heller ikke så tit.
Svesken, som vokser og vokser, har godkendt dem og er hoppet i dem. Jeg har sat lommer på, hvilket var et sats, for det er ikke altid, at pynt er velkommen i Olivias verden. Men det gik denne gang :-)
Jeg tænker at lave nogle lignende, som jeg vil sætte til salg på Trendsales. Jeg tænker at prisen skal ligge på 130 kr + porto for str. 62-92, og 150 kr + porto for str. 98 - 140. Lyder det rimeligt i jeres ører?





12 kommentarer:

 1. Wow de er flotte!
  Sikke en lækker fløjl, hvor er den fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) stoffet er fra en systue, der ophørte, så det er ikke at finde i handlen.

   Slet
 2. Hvor er de fine - har også noget bredriflet fløjl liggende der skal ende som et par bukser til drengene - dog i petroleum ;o)

  SvarSlet
 3. DE er flotte, det er helt sikkert en rimelig pris. Min datter nægter at gå i andet end gamasher, jeg har ellers også noget bredriflet fløjl liggende jeg kunne sy et par af.

  SvarSlet
 4. ja det er som om, at de i perioder har deres favoritter, enten skal det være kjoler og intet andet eller gamacher :-)
  Tak for feed back på prisen. deter lidt svært at prissætte, synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Flotte bukser. Og lækkerfløjl - hvor er den fra?

   Slet
  2. Hej Maria. Tak! Det er en rest som jeg har købt i en systue, så det er ikke noget, der er i handlen.

   Slet
  3. Prisen er slet ikke høj... tværtimod. Men jeg ved godt, at pengene ikke sidder så løst for tiden, så der er grænser for, hvor højt man kan sætte prisen..

   Slet
 5. Ja jeg tror også at prisen er realistisk, og vigtigst så er jeg selv ok tilfreds ved prisen. Jeg har jo heller ikke udgifter til butiksleje eller kommision ( kun lidt til TS)

  SvarSlet
 6. Så flotte og morsomme bukser :) De ser kjempegode og behagelige ut!!
  Håper du har en fin-fin kveld, kanskje ved symaskina? :) Klem,Randi.

  SvarSlet