Sider

onsdag den 6. februar 2013

Ny sy dims - seam allowance guide

Jeg var på sykursus forrige weekend, og i pausen gik snakken på fantastisk udstyr, som man kunne kan finde på markedet. Der var en, der fortalte mig om denne lille dims, som jeg efterfølgende er blevet nødt til at købe, for jeg er vild med udstyr :-)

Det er en lille magnet, som man sætter på saksen. Hvis man skal klippe med 1,5 cm sømrum, så sætter man den lille gummiring med 1,5 cm´s afstand.Gummiringen skal hele tiden følge stoffet (se billede).
Jeg synes det er smart! Slut med at tegne sømrum op med kridt! Jeg har købt min seam allowance guide   hos The Haby Goddess. Pris: 15 australske dollars, som svarer til 85 kr.

Det er længe siden, at jeg har postet et indlæg, men jeg har været syg - øv det kommer aldrig belejligt. Men det gode ved at være syg, det er jo, at man bliver rask igen (når det "bare" er vildt ondt i hoved og forkølelse) :-) Og inden længe har jeg noget at vise frem på bloggen igen :-)12 kommentarer:

 1. Ahrmen Viola kan man leve uden den?????
  Det er satme da bare SÅ smart!!!
  Håber du er ovenpå igen, jeg er ikke ramt (7 9 13) men synes folk vælter omkuld rundt om mig :)
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe :-) Man kan nok, men skal man virkelig leve uden? Dertil er svaret nej :-) Nu skal der klippes - så pas på derude og husk man må ikke lege med saksen - nå nej det gælder kun børnene :-)
   Jeg er rimelig frisk igen - så fedt!!
   Kh Viola

   Slet
 2. Det var da SINDSYGT smart!

  SvarSlet
  Svar
  1. ja. Jeg blev simpelthen nødt til at dele det med jer, selvom jeg ved at flere af jer kører forbrugsfri februar, men ok marts er rundt om hjørnet, ik ! :-)

   Slet
 3. SMART!!! Håber du er ved at være helt frisk igen. Kh Maria

  SvarSlet
 4. Genial opfindelse - sådan en dims vil jeg også gerne have. Har den mon et navn, så man kan google net-shopping muligheder ?

  SvarSlet
  Svar
  1. den hedder en "seam allowance guide"

   Slet
 5. Ej hvor mærkeligt. Har selv spekuleret på om noget lignende fandtes. Den MÅ jeg da bare eje.

  SvarSlet
 6. Nøj, hvor er det bare smart! Og din jakke er da bare blevet superlækker :-)

  SvarSlet
 7. Ej hvor smart. Den ryger fluks på min ønskeseddel :)

  Mvh Mette

  SvarSlet