Sider

onsdag den 4. december 2013

Give away i samarbejde med TrendsalesMåske har du det lige som mig?? Du er også glad for at sy, hækle, strikke eller noget i den dur....Og når ens eget og børnenes garderobeskabe bugner, ja så er det, at man kunne få den idé, at man jo også kunne sy for andre.
Det var ihvertfald tilfældet for mig! Jeg oprettede mig som VIP bruger hos Trendsales, bare for at se, om der nu også kunne være salg i mine ting. Det viste sig hurtigt, at jeg rent faktisk kunne sælge mine ting, at folk kom igen for at købe og at de anbefalede mine produkter til andre. Det var jo rigtig dejligt :-) Jeg var glad for at have fundet en salgsplatform, hvor jeg ret billigt kunne sælge mine varer.
Jeg ligger nok heller ikke på den lade side, når det handler om min rolle som køber på Trendsales, men det er en helt anden historie :-)

Jeg har fået mulighed for udlodde denne give away, hvor du kan vinde 90 dages VIP bruger + 25 klip til Trendsales til en værdi af 427 kroner.

Hvis du har lyst til at deltage, så skal du bare skrive en kommentar på dette indlæg. Hvis du ikke har en blog, så husk at skrive din mail adresse, så jeg kan komme i kontakt med dig.

På lørdag trækker jeg en vinder

Denne give away er sponsoreret af Trendsales.

13 kommentarer:

 1. Jeg vover pelsen og byder ind. Har godt nok ikke Trendsales-erfaring, men får i juleferien besøg af min erfarne datter, så der er vel hjælp at hente. Og jeg får jo nok ikke udsolgt i weekenden i Maritimt center. Det ser ellers ud til at være et marked, der er værd at gå efter, med 60 deltagere.

  SvarSlet
 2. hej :-) jeg følger din blog og synes du laver nogle super flotte ting,jeg syer også en del men har dog ingen blog.Det kunne være sjovt at vinde og prøve at sælge på ts mvh vibeke
  vipper_larsen@hotmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg er med. Bruger også Trendsales ind imellem. Dejligt - men farligt sted :-)

  SvarSlet
 4. Elsker trendsales - er stor fan af secondhand både at salg og køb. Håber du får en fantastisk JUL <3

  /saraberg88@live.dk

  SvarSlet
 5. Del kunne jeg rigtig godt bruge! :-)

  SvarSlet
 6. Jeg synes også trendsales er et skønt sted at handle! Både til genbrug og nye ting. Deltager meget gerne ;-)

  SvarSlet
 7. elsker trendsales og bruger det flittigt så dette ville være en drømmepræmie for mig:-) <3
  på trendsales hedder jeg diamondrmybestfrien
  mvh jenny

  jennyclausen0809@gmail.com

  krydser fingre!

  SvarSlet
 8. Deltager :-)
  selinedam@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg vil meget gerne deltage
  lki@lobe.dk

  SvarSlet
 10. Deltager :-)

  Hilsen
  Kamilleob@hotmail.dk

  SvarSlet
 11. Lækkert, det kunne jeg helt sikkert godt bruge. Vi er ved at rydde op herhjemme og med tre børn er der en del der kan sættes til salg ;-)
  Juliejensen73@icloud.com

  SvarSlet