Sider

tirsdag den 14. januar 2014

Der sker ikke meget....

Og det er hverken, fordi jeg har travlt på Instagram eller andre medier. Min symaskine og jeg har holdt en lille pause fra hinanden (dog er der alligevel kommet 3 par bukser ud af det), men jeg kan mærke, at vi begge har savnet hinanden, og genforeningen bliver varm og kærlig :-)
Jeg vil i gang med at sy nogle kjoler til pigerne og drømme om sol og sommer - god idé ik? Jeg er forresten også ved at planlægge sommerferie, juhu det får mit humør helt i top :-) For første gang vil vi prøve at bytte hus med nogen - det skal nok blive spændende :-)


8 kommentarer:

 1. Jeg har også holdt pause fra maskinerne. I mellemtiden er Ottobre 5/11 dumpet ind af døren til mig og jeg planlægger at sy kjolen (som din) når jeg mødes med andre blog-piger i starten af februar, så må du love mig at sidde ved din pc hvis vi sender en mail og har brug for din assistance :)
  Bytte hus. Det kunne jeg også godt tænke mig, men manden siger NEJ! Tænker også om der overhovedet er nogen der gider holde ferie her i midten af sønderjylland....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe jeg skal nok sidde klar:-)
   Jo jeg tror faktisk at folk er meget åbne for at besøge alle mulige kroge og afkroge. Og der er jo meget at se, folk uden for dk er jo vant til at køre efter det. Jeg synes det er en vildt god måde at gøre det på, for vi har fundet 2 der vil bytte, og lige nu arbejder jeg på om det kan passe med datoerne. Det er huse i sydfrankrig med have og egen pool. Det ville vi aldrig kunne finde råd til i budgettet. Samtidig kommer vi væk fra de meget turister områder.
   Og så er der nogen, der forhåbentlig passer godt på vores hus og høns :-)

   Slet
 2. Åh de prikkede er jeg vild med. God idé med kjoler. Jeg synes heldigvis ikke der har været så meget vinter, men det er så mørkt og jeg vil hellere have lys og varme. God fornøjelse ved symaskinen.
  k.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Christina. Jeg håber, at der bliver godt med sytid i weekenden :-)

   Slet
 3. Det er dejligt, du er tilbage Viola :-) Drømmer også om sol og sommer og vores tur til Spanien sidste sommer. Er så klar på at ta' dertil igen i går, men det er måske for kedeligt at rejse til det samme sted to år i træk? ;-) Hvad har I i tankerne? Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria. Nej jeg synes ikke det er for kedeligt med samme sted i 2 år. Vi skal til frankrig. Der er lige et par detaljer med datoer, som skal falde på plads, men vi har fundet 2 familier, som gerne vil bytte med os. Den ene familie bor ved Atlanterhavskysten tæt på Biarritz og de andre bor ved Montpellier. Hvis vi ikke får det til at gå med begge familier pga datoerne, så vælger vi Montpellier familien.
   kh viola

   Slet
 4. Ihh - et houseswap, det har jeg også overvejet om man skal gøre i engang.... Fortæl endelig mere om det!'

  skønne bukser, du er så dygtig

  SvarSlet
 5. Umiddelbart virker det jo helt oplagt (hvis man vel og mærke kan acceptere, at folk også bruger ens hjem) Folk er meget søde til at svare på siden (vi bruger intervac homeexchange, men der findes mange andre sites).
  Kh viola

  SvarSlet